За бързо, лесно и удобно онлайн пазаруване

5
Добави коментар
webcomm
webcomm

Може да сте от хората, които си падат по тъпканицата в моловете по Коледа. Тогава не можеш да си намериш място на паркинга, почти всеки се блъска като невидял, а самото пазаруване се превръща в малък ад.

Но може и да сте онези хора, за които спокойствието и домашният уют са по-важни. Тоест хората, които са открили нещото, наречено онлайн пазаруване. За да ви убедим, че един онлайн магазин е в пъти по-добър от реалния такъв, ще ви запознаем с най-големите преимущества на този вид пазаруване.

И така – на първо място сред най-важните предимства на онлайн пазаруването се нарежда спестяването на време. А както знаем – спестяването на време е и спестяване на пари. Ако не ви се стои в задръствания, докато се доберете до заветния мол, ако не ви се чака на паркинга му и най-вече, ако имате 20 други, по-важни неща за вършене, това е вашият начин на пазаруване. Влизате в интернет, намирате това, което търсите и с два-три клика вече сте го поръчали.

Един такъв сайт е Shopzone.bg, който е мол, но във виртуалното пространство. В него можете бързо да откриете мъжки дрехи, дамски дрехи, детски дрехи, обувки, чанти и много аксесоари. Те са оригинални и са със сертификати.

Второто голямо предимство на онлайн пазаруването е разнообразието от стоки. В никакъв случай не си мислете, че щом не обикаляте по магазините ще бъдете ощетени откъм избор на стоки. В Shopzone.bg има между 100 и 200 нови артикула. Всеки ден.

Както и в реалните магазини, така и във виртуалните, войната за клиентите е голяма. От което, разбира се, печели потребителят. За да спечелят повече клиенти, онлайн магазините също имат различни и разнообразни промоции, и то не само по празниците.

Следващото предимство е, че в тези магазини пазарувате 24 часа, 7 дни в седмицата. Те нямат работно време. Можете да пазарувате в 4 сутринта, а поръчката ви ще бъде обработена или на момента, или със започването на работния ден. Доставката е за един ден и идва пред вратата ви.

Различните видове на заплащане също е едно предимство. Просто ще можете сами да изберете по какъв начин желаете да платите. И няма да чувате неприятното „Не разполагаме с ПОС терминал, господине/госпожо”.

Както и в реалния свят, така и интернет пространството магазините имат и своя outlet еквивалент, където можете да закупите на ниски цени стоки от минали колекции и сезони.

И понеже част от нашата народопсихология е да подхождаме малко скептично към интернет пазаруването и по принцип към новостите, защото си казваме „Как ще го купя без да го пробвам”, ще ви кажем, че в Shopzone.bg можете да върнете стоката в срок от 7 дни, ако случайно не сте нацелили номера или има дефект.

И така, нека направим генерални изводи за чудото, наречено онлайн пазаруване: Пестите време и пари; Стоките са разнообразни; Пазарувате в удобно за Вас време; Имате няколко варианта за плащане; Доставката чука на вратата на офиса или дома ви; Повечето онлайн магазини правят страхотни промоции.

И последно, но не на последно място – изберете българското. Изберете да пазарувате в българските онлайн магазини, защото за разлика от чуждите сайтове, тук стоките идват за един ден, а не ги чакате седмица, като в британския ebay, 14-15 дни като в американския ebay или пък месец, ако покупката ви се праща от Китай.

Пазаруването онлайн е lifetyle. Спестете пари и време, което можете да прекарате по много по-хубав и приятен начин.