Квартала

1
Добави коментар
kvartala2010
kvartala2010

Фитнес Академик с ново работно време през почивните дни. За удобство на своите клиенти, залата ще работи събота и неделя до 20.30ч.

Фитнес Академик е разположен върху 650 кв.м. и е един от най-просторните фитнеси в София.
Фитнесът притежава пълна гама на едни от най-добрите професионални уреди за фитнес и бодибилдинг , зала за Кардио фитнес дейност оборудвана със стационарни велосипеди, седем броя бягащи пътеки, различни тренажори на компютърен принцип за равномерно и постепенно натоварване по определена програма.Залата е климатизирана.
Фитнесът има обособена част за възстановяване, която разполага със “Финска” сауна, инфраред сауна, тангентор, кабинети за масаж и последно поколение солариум на фирмата “Sun Executive”, кафе бар с специализиран щанд с продукти на световно известни фирми за производство на спортни препарати като “MLO” и др.
Постоянно присъствие на високо квалифицирани фитнес инструктори и медицински контрол.

Ако предпочитате да бягате на открито преди или след тренировка, може спокойно да го направите на лекоатлетическата писта на стадиона. Фитнес Академик, е както за хора търсещи високи резултати във фитнеса, бодибилдинга или друг спорт, така и за хора, които искат да се разтоварят от психическото напрежение в офиса след натоварен ден.
За улеснение на клиентите, Спортен Комплекс “Академик” притежава безплатен паркинг, собствена автомивка.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Делничен ден: 7.30 – 22.30 часа

Събота , неделя: 9.30 – 20.30 часа

Записване и запитвания за масажи:
0885 700 410