Коледна украса! :)

1
Добави коментар
Ecolina
Ecolina

15Dec

Коледна украса! 🙂

сEcolina

Украсихте ли вече за Коледа! Най-вероятно отдавна сте създали Коледната атмосфера в дома, но ако не сте… ние ще ви дадем няколко интересни и съвсем достъпни идеи как да го направите!

Ако обичате да си похапвате сладко, със сигурност имате под ръка станиола от някой шоколад! Можете да го използвате, за да увиете с него кестени, камъчета или дори кибритени кутийки и да направите мини подаръчета или станиолени бонбони, които да сложите в близост до елхата или да ги използвате за украса на самата елха!

Есента е красив сезон и ако сте успяли да си съберете шишарки, красиви клонки, желъди, кестени и разни други материали за есенна украса сега много лесно може да ги преобразите в Коледна такава! Можете да напръскате шишарките с изкуствен сняг или да пуснете небрежно няколко парченца памук, да добавите и станиолените кестени, които ще придадат Кобеден блясък! Красива свещ до или в тази декорация също би стояла много интересно! А знаете ли, колко красива може да стане елхата ако добавите и шишарки като украса?!?

Ако искате да измислите игра, с която да включите и децата в подготовката за Коледа, можете да изрежете красиви снежинки от картон, да ушиете Коледни чорапчета с подръчни материали, да си направите гирлянди от пуканки и т.н.

Това, което ви е нужно, за да направите домът си красив за празниците е само въображение, дори не е нужно да купувате скъпи украси и сувенири!

Бъдете оригинални и украсете вашия дом по един интересен и различен начин!

Споделете идеите си с нас и позволете и на другите да се възползват от тях!

Весели празници и много настроение!

Напишете коментар