Козметични подаръци за мъже

30
Добави коментар
Laverdad
Laverdad

Козметични подаръци за мъже
21.12.2011 • от Цвети Тошева12247 прегледа 0 коментара

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

Вижте още

На 20 декември православната църква почита Свети Игнатий Богоносец. На много места в България се смята, че от този ден започват коледните дни. Имен ден имат: Игнат, Игнатка, Искра, Искрен, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Светла.

Начало
Козметични подаръци за мъже от ADIDAS, RIGHT GUARD, GILLETTE, NIVEA и EUCERIN 
Козметични подаръци за мъже от STR8, SCHWARZKOPF & HENKEL, AVENE, AVON и TESORI D’ORIENTE
Козметични подаръци за мъже от COTY, CLINIQUE, TOMMY HILFIGER, DKNY, CAROLINA HERRERA и TRUSSARDI 
Козметични подаръци за мъже от L`OREAL, VICHY, ELEMIS, CLARINS

След като има козметични подаръци за жени, защо да няма и козметични подаръци за мъже?

Ще се изненадате колко богат асортимент всъщност се предлага в търговската мрежа – козметична колекция за мъже, която достойно може да конкурира женските нужди. Трябва само да подберете марка, предпочитани продукти и аромат. Идеята да ги подарите е винаги актуална.

Козметичните подаръци за мъже са идеалният избор както за близък човек, така и за някой, с когото току що сте се запознали. Един козметичен подарък за любимия мъж е не само практичен, но е и подходящ начин да покажете приемственост към суетата му (суета, която е всеизвестна, дори представителите на силния пол да не я признават публично).

Същият този козметичен подарък ви позволява да излезете от традиционните комбинации и да направите дръзко нововъведение в ежедневния тоалет на половинката си. Знаете ли, че на пазара вече се предлагат хидратиращи кремове и кремове против бръчки за мъже ? И ако се притеснявате, че ТОЙ ще се засегне от подаръка ви, не пропускайте да му покажете надписа „MEN” на опаковката. Все пак за да се предлагат подобни продукти, значи се търсят, нали?

Козметичните подаръци за мъже имат и още едно предимство – тъй като Коледа е след броени дни, те се явяват идеалното спасение за всеки, закъснял с коледното пазаруване.
 

А ето и какво да търсите:

1
2
3
4
5

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай