Годишен хороскоп за 2012 г. – зодия Стрелец

1
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

За Стрелците 2012 г. ще бъде успешна, изпълнена със събития, пътешествия и срещи. Като цяло, предстоящите 12 месеца ще бъдат в пълна хармония с Вашата душевност и мироглед, ето защо имате великолепни шансове да постигнете всичко това, което до този момент Ви е липсвало или убягвало.

С лекота ще увличате с идеите си околните, така че те  ще Ви прощават дори най-големите Ви лудории.
Не пренебрегвайте обаче чуждите съвети – в началото на годината можете да получите подсказка, която ще определи бъдещето Ви.

Вашият буен ентусиазъм ще бъде оправдан на 100%, но не се впускайте в съмнителни авантюри – мъдрият Дракон няма да Ви защитава, ако се занимавате с нещо незаконно. Оставете тези хрумки! Имате завидно много реални идеи, които ще Ви донесат прекрасни резултати.
Не губете време в илюзии и борби с вятърни мелници!

Вашето чувство за справедливост ще бъде нужно на заобикалящите Ви, така че се постарайте да бъдете максимално обективни при оценката си на случващите се събития.

Ако до момента не сте намерили любовта на живота си, то в средата на 2012 г. имате всички шансове да откриете половинката си. Огледайте се сред единомишлениците си или колегите си – може би ‘се крие’ там…