Христо Джоджов с плакет от министъра на физическото възпитание и спортна Свилен Нейков

1
Добави коментар
blagoevgradinfo
blagoevgradinfo

Инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог награди г-н Христо Джоджов с плакет от министъра на физическото възпитание и спортна Свилен Нейков.
Високото отличие, което получи разложкия треньор е за принос в популяризирането и развитието на спорта сред децата в община Разлог.
Христо Джодожв е треньор на детския футболен отбор към „Пирин – 2002” – Разлог и притежава Лиценз „УЕФА Б от „БЪЛГАРСКА ТРЕНЬОРСКА ШКОЛА ПО ФУТБОЛ.
„Христо Джоджов показа комуникативност и колегиалност. Показа своите умения за организиране и изпълнението на задачи в тренировъчния процес на децата. Радвам се, че получава признание лично от Министъра на физическото възпитание и спортна х-н Свилен Нейков”, каза инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог.
Христо Джоджов, работи с 60 децата от общината и искрено благодари като коментира, че това го мотивира да работи още по-усърдно и че това е правилният начин на работа. Той започва своята кариера като треньор на децата на „Пирин – 2002 – Разлог” едва 24 годишен ставам и вече 5 години не спирам да тренира с желание и хъс децата на Разлог.
„Двама от моите възпитаници в момента играят в националния отбор за юноши, а други са печелили призовете „гол майстор” на Международен турнир, организиран от Община Разлог и ФК „Пирин” Разлог, на градския стадион и „най-полезен играч” в турнира в Перпинян – Южна Франция. Миналата година моите възпитаници грабнаха завидното първо място в турнира в гр. Банско за деца и юноши (набор 1997-1998 год. и набор 1999-2000), а на турнира „Купа Кока Кола” в Благоевград спечелихме две втори места – набор 1997-1998 година и набор 1999-2000 год.” допълни още отличения треньор.