Опашките от изкуствена коса | ОПАШКИ.COM

7
Добави коментар
nevenanikova
nevenanikova

ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА

Опашките за коса от изкуствен или естествен косъм са сред най-желаните аксесоари от всяка жена. Опашката е перфектната прическа , тъй като е подходяща както за официални срещи и вечерни коктейли така и за неангажиращи събития.Опашката на Меган ФоксКрасивите опашки обаче са дългите и гъстите опашки, които обаче са природна даденост само за много малко жени. Ето поради тази причина ние сме насреща.

ОПАШКИ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСА САМО ЗА 50 ЛВ.! ЗВЪННЕТЕ НА 0892 077 074 СЕГА!

ОЩЕ 20 % ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА НАШАТА FACEBOOK СТРАНИЦА!

Опашките ни са с дължина 60 см и тежат 180 грама всяка.Както и при естествените, така вече и при изкуствените коси има различно качество. Опашките от изкуствена коса, предлагани от нас, са направени от високо качествена синтетика, която издържа термична обработка до 180 градуса.  Нашите опашки се прикрепят с клипове за Вашата коса, което позволява да я слагате и сваляте, когато пожелаете. Опашките от изкуствена коса Ви предлагат уникалната възможност да се сдобиете с дълга и гъста опашка за секунди.

Опашки номер 1, 4, 8, 27 и 613

Опашките, както и удълженията за коса, могат да бъдат направени с два различни вида материал – естествени и синтетични косми. За разлика от естествените удължения за коса, направени от истински човешки косми, изкуствените удължения са направени от различни видове синтетични влакна. Основното предимство на изкуствените/синтетичните опашки е, че са “достъпни”, тъй като те струва много по-малко от опашките от естествена коса. Опашките ни от изкуствена коса са специално изработени по клип ин технилогията, която позволява с помощта на няколко щипки да прикрепяте опашката към Вашата коса за секунди.

Моделът опашки, който ние прегладаме, е най-продаваният тип опашка от изкуствена коса на пазара в Европа и САЩ, не само защото изглежда напълно естествено, а и защото придава стилно и елегантно излъчване на всяка жена.
Не забравяйте все пак и цената – опашки от изкуствена коса само за 50 лв. сега. Тъй като жените често използват удължения за постигане на точно определени прически за специални събития като сватби и други официални случаи, цената е от значение. Все пак обаче нашите изкуствени опашки са произведенит от висок клас синтетика, така че дори и при много честа употреба няма да имате никакъв проблем. Сега с опашките от изкуствена коса, всяка по-официални прически е възможна дори и за хора с по-къси коси.

Нашата опашка за коса

Друго основно прдимство на опашките от изкуствена коса е, че синтетиката не реагира на атмосферните условия по начина, по който естествените коси, което означава, че прическите остават същите дори и при висока влажност или дъжд. Дори и Вашата собствена коса да се начупи или накъдри, не забравяйте, че тя е скрита в нашата изкуствена опашка.
Опашките от изкуствена коса се предлагат в голямо разнообразие от цветове и стилове, което прави избора на желания от Вас продукт лесен, просто избирате стил, цвят и дължина и бъдете сигурни ще получите точно това.