Nokia Lumia 900 с премиера на CES, обещава 4.3“ екран и LTE за САЩ Написана от File_Submit

1
Добави коментар
winphonebg.com
winphonebg.com

С наближаването на първото голямо събитие за мобилната индустрия през 2012-а, CES в Лас Вегас, слуховете за нови устройства валят, както ще валят падащи звезди тази нощ. Под прожекторите за пореден път е смартфонът Nokia Lumia 900, който феновете вече оформиха визуално, а в мрежата се подвизават и спецификациите му. Освен с по-голям дисплей и по-мощна батерия, апаратът с кодово име Ace ще изненада феновете на Windows Phone и с LTE поддръжка.

Самият факт, че Lumia 900 ще бъде представен на изложение в САЩ подсказва, че устройството ще се продава там. Смартфонът ще работи в мрежата на AT&T, но ще има опция да се отключи и за 3G мрежата на T-Mobile, съобщават от Pocketnow.

Nokia Lumia 900 има кодовото име Ace, а според слуховете северноамериканският оператор го нарича още Eloko.

Относно останалите спецификации за Nokia Ace се говори, че ще има (около) 4.3“ дисплей с резолюция WVGA, каквато използват всички Windows Phone телефони. Апаратът няма да върви под новата версия на платформата Tango, а все още ще използва Mango. Освен това ще има 512 МВ системна памет, 8 МР камера, тегло от 160 грама и тънък профил, колкото Lumia 800 – около 12 мм. Интересно е, че Lumia 900 ще има доста по-мощна батерия с капацитет 1830 mAh, а не 1450 mAh, както Lumia 800.  

Е, CES 2012 започва точно след седмица, на 10 януари, така че не остава много до премиерата на Nokia Ace. На изложението се очаква финландците да покажат и още един смартфон под Windows Phone – Lumia 719, който ще е позициониран в по-ниския клас. Освен това със сигурност се знае, че ще видим и нови слушалки на Monster под бранда на Nokia.

колаж: idlelimey.co.uk източник:   nixanbal