Ръчна изработка на бижута

17
Добави коментар

Ръчно изработени бижута – предимства и недостатъци

Все повече хора търсят ръчно изработени бижута. Едно такова бижу, изработено специално за дадена личност ще и предаде уникален стил и незабравим чар. Те придават характер и Ви карат да се чувствате специални, обичани и уникални.
Ръчно изработените бижута са едновременно стилни и по-евтини. От една страна изработката на подобно бижу е забавна работа, а от друга има някой недостатъци, които ги правят още по-индивидуални.

Всички варианти като: бижута от стъкло, гердани или обици от мъниста, рисувани камъни и други разновидности на ръчно изработените мъниста са идеални за подарък, особено ако се съчетаят с красива подаръчна кутия.

Това обаче не е работа за всеки, а изисква усет към дизайна и арт –изкуството. В България има много магазини които предлагат ръчно изработени бижута, но малко от тях са със собствен стил в изкуството. Ivai.eu е едно от тези дизайнерски студия предлагащо качествена ръчна изработка в стил „Испански бижута“, бижутерия от стъкло и страхотни рисувани камъни за всяка зодия на невероятно ниска цена.

Казват, че най-добрия приятел на жената е диаманта!? А какво ще кажете вместо да дадете толкова пари за един диамант, да сменяте вашите бижута всеки ден и то на много по-ниска цена. Още повече, че ръчно изработените бижута не отстъпват по красота на който и да е скъпоценен камък. Дори с тях може да бъдете много по-артистични или някак екзотични.

P.S. И най-малкото камъче подарено с любов и стил е по-голям подарък от най-големия диамант.