ALFAPARF Hydratexture Heat Protector Термален протектор 150ml

4
Добави коментар
langarov
langarov

ALFAPARF Hydratexture Heat Protector Термален протектор 150ml

Протектор срещу дехидратация при топло изправяне с преса. Съдържа провитамин В5, запазва блясъка на косъма. Добавя блясък и запазва естествената красота на косата

УПОТРЕБА:След изплакване с Hydra Texture изправете с крема и изсушете с помощта на сешоар. След пълното изправяне на косата с преса, преминете към неутрализация с Texture Hydra Neutralizer.

HYdrA TeXTUre – Иновационна система за трайно изменение на формата – лесно и гъвкавo!Само 4 продукта за постигане на къдрави, прави коси или  комбинация, без усилие и сигурен резултат.  формулата: микрогъби с естествен произход, които благодарение на абсорбиращия ефект задържат водата във вътрешността на косъма. Това позволява на Hydra Texture да се открои с две характеристики:

А. Реализиране на иновативно комбинирано оформяне на косата, т.е. едновременно извършване на изправяне и на ондулация на една и съща глава по едно и също време, като при допир или наслояване на двата продукта единият не влияе на дру гия през времето на престой.
Б. Гарантира непрекъсната хидратация по време на въздействието при обичайните химични процеси на къдрене и изправяне косъмът претърпява загуба на голяма част от водата, от която е изграден. В резултат косъмътсеизтощава, изсушава и губи блясък. Микрогъбите задържат водата във вътрешността си,създават една постоянно хидратирана микросреда, която позволява на косъма да устои на всяко изменение на структурата и да остане здрав и блестящ.