Строго секретно – да поговорим за Мъже

2
Добави коментар
FramarMedia
FramarMedia

Вие жените все си мислите, че знаете всичко за нас мъжете. Е не се мъчете, ще ви помогна малко с информация пък по-късно ще черпите

нокти.jpg (5.29 KiB) Прегледано 290 пъти

1.Ярко червеният маникюр

Ако вие жените си мислите, че лакирвайки ноктите си с кърваво червено ще успеете да ни разтопите със страст, много грешите. Трябва да ви кажа, че много от нас господата ме обръщат никакво внимание на ноктите на жената , освен това ако попитате половинките си какъв маникюр харесват – светъл или тъмен, къс или дълъг почти всички ще ви отговорят единодушно, че ръцете на жените са красиви когато са по-естествени.

images.jpg (6.6 KiB) Прегледано 290 пъти

2. Хармонията пред големите гърди

Ако все още си задаваш въпроса дали половинката ти харесва по-големи гърди, бъдете на 100% сигурна, че е така само, че никога няма да си признае. И все пак трябва да знаете, много хубаво не е на хубаво,идеалните мерки са – слабо тяло, средно голям бюст, никой не харесва големи гърди на малко тяло.

изтеглен файл.jpg (6.98 KiB) Прегледано 290 пъти

3. И те искат близост!

Ако понякога твоят човек ти казва, че го задушаваш, радвай се, че не те лъже в очите. И все пак се оказва, че след определена възраст ние мъжете нямаме нищо против да допуснем до личното си пространство половинката си, дори трябва да знаете, че тогава ставаме по-големи глезльовци.

body-language1.jpg (53.62 KiB) Прегледано 289 пъти

4. Приятелство между мъж и жена имало

Вероятно все още има наивници, които вярват, че е възможно да съществува приятелство между мъж и жена без екстри. Повярвайте ми, казват ви го защото искат да те вкарат в леглото си. Разбира се във всяко превило има изключения, но това се случва само тогава, когато мъжът и жената са израстнали от малки заедно.

images (2).jpg (8.63 KiB) Прегледано 289 пъти

5. Мъжете предпочитат… брюнетки

Десетилетия наред се смяташе, че мъжете си падат по блондинки, но сега не стои точно така въпроса. Брюнетките са по-предпочитани за сериозна връзка, докато блондинките са предпочитани за краткотрайните флиртове.