ZBRWOMAN – романтика и елегантност » Кой кой е?

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

ZBRWOMAN е българска модна марка, която съществува от 2001 година. Цяло десетилетие брандът се утвърждава на пазара с интересни творчески решения. Дизайнери на марката са Силва Йорданова и Цветелина Бранкова – Танева.

Модният лейбъл е ориентиран към динамичните млади жени, които са взискателни към непрекъснато променящите се модни тенденции. ZBRWOMAN създава мода за ценителките на оригиналните идеи, които имат изразен усет за красота и не се колебаят да експериментират с цветове и материи.

В колекциите на марката се забелязва афинитет към практичните облекла, подходящи за деловото ежедневие, но строгият стил е разчупен от ефектни кройки и романтични акценти, характерни за бранда. Дизайнерките предлагат на клиентките си и страхотни модели за стилна вечерна визия.

ZBRWOMAN е два пъти носител на престижната награда за мода Златната игла, присъдена от Българската академия за мода в раздела Модна къща на годината за 2004 и 2006 година.

Брандът има магазин в Mall of Sofia и Showroom в Бизнес център „Витоша“. ZBRWOMAN предлага моделите си и онлайн на страница: http://shop.zbrwoman.com/.

Представяме ви снимки от зимния каталог на ZBRWOMAN. Моделите от колекцията са супер елегантни и изискани. Ефирни тъкани като шифон придават нежност на ризи и туники. Графични елементи, принтове и асиметрични кройки разчупват линията. Цветовата палитра е предимно в тъмната тоналност, което създава усещане за шик.

Тази есен марката отпразнува своите 10 години работа с модно ревю.

Вижте няколко снимки от събитието:

Автор: Делица Цонева