Малкълм – онлайн каталог за филми

11
Добави коментар
movies
movies

Сериала разказва за семейство от четири деца, в което главният герой е Малкълм, който е третият по големина.
В ролите участват Франки Мюниц (Малкълм), Брайън Кренстън (Хел), Джъстин Бърфийлд (Рийс) и Ерик Пер Съливан (Дюи).
Сериала е идентичен по своята същност и различен от останалите комедийни сериали с това, че Малкълм разказва и говори директно пред камерата на зрителите.
Веселбата у дома е пълна, пакостите, проблемите и забавленията никога не свършват.
Всеки един от персонажите е идентичен, странен и интересен по свое му.
• Лоис е майката. Тя работи като продавач в квартален супермаркет. От опита си с толкова много деца Лоис се е научила на строг контерол и дисциплина у дома. Никой в къщата не смее да и се противи, защото наказанията са твърде сурови и крайни.
• Хел е съпруга на Лоис и таткото на бандата у дома. Той е малко луд и странен за околните. Уважава и обича съпругата си, затова и стриктно се придържа към нейното мнение. По отношение на възпитанитето е неразбираем, а що се отнася до желанието му за работа, то е най-неприятното му нещо.
• Френсис е най-големият син в къщата и най-палавия. Винаги върши нещата на обратно от това, което му е казано. Заминава за военно училище, а после отива да работи в Аляска. Среща жената на своя живот Пиама, за която се оженва и заедно остават да работят и живеят в ранчо на име „Грото“.
• Рийс е вторият по големина син у дома, но дали не е на първо място по пакости в къщата. Баба му Айда много го обича и подкрепя, а това съвсем разваля възпитателния му процес. Той не само не ходи на училище, но и пречи на останалите да се учат.
• Малкълм е супер детето в къщата. Той е умен, но е голям дърдорко, а завистта му към качестват на останалите му братя го прави егоист. Като всяко дете и той не е лишен от способността да създава хаос в къщата и да прави бели.
• Дюи е геният в семейството. Учи в бавноразвиващо се училище, но пък има страхотно много дарби. Свири на пиано, печели награди за своята музикалност. Всички в семейството го пренебрегват, но той се смята за любимото дете.
• Пиама е съпругата на Френсис. Тя рисува картини и позира гола на художници. Странна е като всяка жена и дори много напомня за майката на Френсис.
• Джейми е най-малкото дете в къщата.
• Айда е бабата, която е представена като злобна вещица.

В пети сезон се разкрива пола на петото дете в семейството, а в последните епизоди става ясно, че многолюдното семейство ще нарасне с още един член – Лоис (майката е бременна с шесто дете).