Приятели – онлайн каталог за филми

9
Добави коментар
movies
movies

Сериала „Приятели“ е един от най-популярните комедийни сериали.
Действието представя живота на шестима приятели от Манхатън, Ню Йорк.
Всичките са млади, заредени с позитивизъм в своите възгледи за живота. Всеки един от тях живее със своето минало, настояще и мечти за бъдещето.
Моника Гелър (Кортин Кокс Аркет) е сестра на Рос и жена на Чандллър, в по-нататачното развитие на сезоните. Тя е абсолютен педант на тема чистота и перфекционист във всичко. Нейното минало е мрачно и болезнено, тъй като е била изключително дебела в юношеските си години и може би на този факт се дължат много от чертите в характера й. Готвач е по професия, а в последните сезони става и майка на близнаци. Склонността и всичко да е идеално поставя нея и приятелите й в доста интересни и комични ситуации;
Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) е приятелката на Моника, която зарязва годеника си пред олтара и се мести да живее в Манхатън при Моника. С този неин ход живота и коренно преминава в друго измерение, защото до този момент тя е свикнала да получава всичко на готово, а от сега на татък ще се бори сама за оцеляването си.
В епизодите по нататък тя среща голямата си любов в лицето на Рос (брата на приятелката си) от когото ражда дете. Бурният и нрав я вкарва в кратка авантюра с Джоуи, но това не пречи отново да се върне при бащата на момиченцето си.
Фийби Бюфте (Лиса Кудроу) е бившата съквартирантка на Моника. Тя е най-щурата, освободена от всякакви задръжки дори луда глава. Масажистка е по професия, а живота и така се е стекъл, че нищо не може да я уплаши. Обича музиката и е склонна да направи щури неща в живота си като да износи тризнаците на своя брат, бяга със своята голяма любов в Минск и отново се завръща в края на десети сезон;
Рос Гелър (Дейвид Шуимър) брата на Моника и приятел на Чандлър. Има три неуспешни брака. По професия е палентолог, а по-късно става и професор в университета. Основното му влечение е науката, но това много често отегчава приятелите му. От първия брак има син, а от този с Рейчъл се ражда момиченце.
Чандлър Бинг (Матю Пери) е съквартирант на Джоуи и приятел на Рос от много време насам. Той е майтапчия и много интелигентен. Работи на сериозен административен пост, но това никак не му се нрави. Сменя работата си с такава в сферата на рекламите, дълги години живее като отшелник, което буди съмнения у приятелите му за наклонността. Среща Моника и живота му коренно се променя. В края на сериала те осиновяват близнаците Ерика и Джак;
Джоуи Трибиани (Мат Ле Бланк) той е най-непостоянния във връзките си и може би най-щурата глава от шестимата приятели. По професия е актьор, а от тук идва високото му его. Обича приятелите си, честен е спрямо всички, но не може да предложи повече на една жена от авантюра за една нощ.
Незабравими весели, трогателни и истински моменти ще видят зрителите от филмовия сериал „Приятели“.
Няма човек на планетата, които да не си падне по тези симпатични приятели и да не изживее с тях всеки един миг от техните радости и тревоги.