Защо ставам толкова рано сутрин?

1
Добави коментар
sedefa
sedefa

След поредното (регулярно) ранно ставане днес, в пощата си открих newsletter от Робин Шарма, в който открих ново неговото клипче “How to get up early”. Идеално помагало за тези от вас, които искат да се научат да стават рано, но не могат (а може би нямат мотивацията?).

Споделям го с вас, защото всеки (всеки, всеки, всеки…) ден някой ме пита: Откъде имаш време да работиш по 12 часа на ден? Как намираш време да ходиш на спорт? Кога намираш време да четеш книги? Абе как изобщо ти стига времето?

… I hate people who are busy being busy!

Времето определено ми стига за важните неща, които искам да направя и това е заради ранното ставане сутрин. Винаги си свежарка, винаги си няколко часа пред другите!

Поддържай духа и тялото си fit и ще установиш, че ти трябва по-малко време да се наспиваш. А има толкова много яки неща, които трябва да направиш през деня. Престани да мрънкаш, че ти се спи, p***y. И Мадона спи само по 4 часа… хах 😉

Гледайте клипчето, защото Робин Шарма ги чатка повече от мен тези неща: “How to get up early”

Keep doin’ it…

PS: Ранното ставане и ритъмът ми на живот отговорят и на другия въпрос, който ми задават колеги: Защо не работиш вече през нощта?
Защото го правих до преди 2-3 години и докато бях студент. Нощта не е предвидена за умствена работа, особено ако си работил и през деня – стават много грешки. Опитът го е показал. Нощта е за почивка на ума и съзнанието.