Какво са тренировъчни ластици на ТРЕНИРАЙ.ме ?

57
Добави коментар
vafcho
vafcho

 Това е най-добрият тренировъчен продукт който някога ще имате! Тренирай.ме предлага система от тренировъчни ластици, които по нищо не отстъпват на големите и тромави фитнес уреди за  домашна употреба.

 

 

Защо трябва да пробвате тренировъчни ластици на ТРЕНИРАЙ.ме ? 

 Те са подходящи за всеки. В зависимост от това как ги използвате, ластиците могат да бъдат  подходящи както за напреднали-трениращи, така и за начинаещи-трениращи. Може да ги използвате, за изпълнение на основните фитнес упражнения, а също така и да добавите интензивност и разнообразие.   
Те повишават вашата координация. Защото има напрежение по време на упражненията, вие  трябва да стабилизирате тялото си. Това помага за подобряване на координацията, баланса и също така натоварва повече мускулни групи

Те добавят разнообразие. Упражненията с тежести, вие много често сте ограничени до броя на упражненията, които можете да направите. Тернировъчните ластици ви позволяват да промените позицията си по много различни начини.Това променя как вашето тяло тренира и как усещате самото упражнение.
Те не са скъпи. На цена от 80 лева Вие се сдобивате с комплект от 5 ластика, 2 бр. ръкохвадки,  2 бр. каишки, 1бр. топка за врата(door anchor).  С този комплект вие можете да постигнете абсолютно същите резултати, дори и по-добри от тези във фитнеса.

Лесно преноси ми са. Целия комплект се побира в специална торба с размери 30см на 30 см. (сравнително – големината на сгънат вестник). Общото тегло на продукта е 1 кг. НЕ тежи, НЕ заема място и може да го използвате навсякъде – навън, в залата и вкъщи.