Избери вид карикатура

1
Добави коментар
karikatura
karikatura

Весели карикатури и шаржове по ваша идея Уникален подарък за любимите ви хора!

Знаете ли как да направите оригинален и забавен подарък? Ние ще превърнем вашите идеи в уникални карикатури (шарж), изработени с много фантазия. Ще ви помогнем да покажете чувството си за хумор по най-добрия начин. Всяка карикатура създава настроение и е чудесен начин да изненадате вашите близки. Рожден ден, юбилей, сватба, имен ден, абитуриентски бал, Свети Валентин, семеен празник или просто без повод – карикатурата ще остане един незабравим спомен. Гарантираме ви, че вашият подарък ще стане център на внимание по време на празненството. Каква е рецептата за успех? Вземете една шепа добри идеи, прибавете няколко щипки чувство за хумор и разбъркайте с нашия талант до получаване на добре измайсторен стойностен подарък.

Как създаваме карикатури по снимка?

Ние създаваме лицата портретно и с много положителен заряд. Може да използваме гротеска, само ако изрично пожелаете. Нашата цел е хората да са щастливи със своите карикатури и да ги приемат с усмивка. Затова никога не оставяме място за неприятно чувство, подчертавайки някой недостатък. Рисуваме по вашите идеи за човека – неговата работа, хоби, интересни занимания, любими предмети, характерно облекло, специално място, където е бил или иска да отиде и т.н. На практика възможностите са неограничени. Крайният резултат зависи изцяло от вашите желания.

Може би имате известни притеснения относно изобразяването на лицето в карикатурата. Бъдете сигурни, че нашите опитни карикатуристи си разбират от работата и можете да сте уверени, че вашата идея ще бъде пресъздадена правилно. За тази цел само трябва да я опишете добре. Рисували сме стотици карикатури и всичките ни клиенти досега са оставали изключително доволни. Може да разгледате мостри в нашата галерия и да видите отзивите на клиенти във фейсбук страницата ни. Вашата задача е само да подберете най-добрите снимки, с помощта на които да създадем уникална карикатура. А резултатът? Един невероятно идеен и запомнящ се подарък, подходящ за мъже, за жени, за двойки, приятели – въобще за всички хора, които обичате и на които държите.

Карикатури пастел

С помощта на цветните пастели ще ви потопим във феерия от цветове. Тези карикатури носят много настроение и усмивки. Рисува се само с висококачествени пастели, за да бъдат устойчиви във времето. Това са любимият стил карикатури на повечето от нашите клиенти. Предлагаме ви едно чудесно решение по отношение на цената и крайния резултат. Искате ли да подарите нещо, което ще остави ярък спомен на любимите ви хора? Създайте им много весело настроение с нашата магия от цветове. Базовата цена за едно лице е 79 лв. Научете повече за карикатури в стил пастел сега!

Карикатури графика

Графиката е древен похват и класически вариант за изработката на карикатури. Чрез използването на въглен или графити играта между черното и бялото се превръща в изкуство. Времето за изработка е рамките на 3-5 дни. Карикатурата е предпочитана от хора, които държат на класическото изпълнение. Съща така е подходяща за тези, на които графиката им допада. Предимство е по-ниската цена в сравнение с рисуването чрез пастел. Базовата цена за едно лице е 69 лв. Научете повече за карикатури в стил графика сега!

Дигитални карикатури

Всяка карикатура се рисува на ръка върху професионален таблет. Вие получавате разпечатка върху висококачествена хартия, заедно с дигитален файл. Така ще можете да използвате вашата карикатура за снимка във всички социални мрежи и всички ваши приятели ще се забавляват заедно с вас. Направете забавен и интересен подарък! Той ще остане за спомен и същевременно ще бъде лесен за споделяне. Най-голямото предимство е, че предварително получавате файл за одобрение, върху който може да се правят корекции преди окончателното му разпечатване. Изработва се в рамките на 2-4 дни. Дигиталните карикатури са чудесен и свеж подарък за всеки мечтател с чувство за хумор. Нарисуваната с таблет карикатура е чудесен избор за големи групи хора (повече от 6 лица), както и при сложни или много на брой елементи. Базовата цена за едно лице е 69 лв. Цената включва разпечатана карикатура, формат А3 (30х42 см), оригиналния файл и картичка-подарък от нас! Научете повече за дигитални карикатури сега!

Рамкиране на карикатури

Карикатура без рамка е като жена без прическа. За да получите завършен и готов подарък, ви предлагаме и услугата рамкиране. Работим със стилни дървени рамки, произведени в България. Рамките за всички продукти са снабдени с антирефлексно стъкло, което ви позволява да гледате карикатурата без светлинните отблясъци да влошават нейното качество. Подбираме класически цветове: венге и тъмен махагон, които съчетаваме с вече готовата карикатура. След това изпращаме завършените карикатури – добре опаковани и максимално защитени при процеса на транспортиране. Всяка пратка се застрахова, като задължително се посочва, че е чуплива. Всички наши клиенти могат да потвърдят, че са останали доволни и са получили продуктите си в отлично състояние.

Нашите подаръци за вас Подарък – забавна картичка!

Случвало ли ви се е да купите подарък и в последния момент да се сетите, че нямате картичка? Е, ние сме помислили за този случай и затова с всяка поръчана карикатура получавате и картичка! Погрижили сме се да улесним поне малко забързаното ви ежедневие, за да се налага да мислите и за тази важна подробност.

Талон за отстъпка при следващи поръчки

Нашето желание е да внесем повече радост и усмивки в живота на всеки, който веднъж е направил поръчка от Карикатури.com. Затова специално за вас сме предвидили още един подарък – талон за отстъпка на карикатура при следващи поръчки. Талонът е валиден шест месеца! Така за някое следващо празненство, ще имате готова идея за подарък. Или пък ще може да го преотстъпите на свой приятел, който е останал впечатлен от вашата карикатура и също иска да поръча. Това е нашият малък подарък за всички вас!

Как да поръчам карикатура по снимка?

Създали сме удобна форма за поръчки, за да ви улесним максимално. От страницата „Поръчай“ можете да изберете предпочитания от вас вид карикатура, след което да попълните формата за поръчка с вашата идея и снимки. Ние ще се свържем с вас за потвърждение и ще отговорим ни всички въпроси, които имате относно поръчката. Всички доставки се извършват чрез куриерска фирма Speedy. А за суми над 150 лв. доставката е за наша сметка! В богатия си опит имаме доставки, пътували до най-различни кътчета на страната и пратките винаги са пристигали в отлично състояние и в планираното за доставка време! Плащането се извършва чрез наложен платеж. Сега само трябва да развихрите въображението си и да изберете вашата карикатура. Бъдете сигурни, че любимите ви хора ще останат очаровани от забавната изненада, която сте им приготвили!