Нефтохимик Бургас иска обратно в „А“ група

1
Добави коментар
burgasdnes
burgasdnes

Публикувано на яну 10, 2012 в 4:23 PM · от burgaski.com 0 Нефтохимик Бургас иска обратно в „А“ група

Нефтохимик официално обяви, че целта пред клуба е влизане в „А” група. Собственикът на клуба Николай Филипов категорично заяви, че иска да види отбора си в елите.

Треньорът Ангел Стойков пък изведе на първото занимание 30 футболисти, но техният брой ще бъде редуциран до 22-ма, преди съставът да започне лагера в Слънчев бряг на 23 януари.

Осем са новите, които подписаха договори. Четирима дойдоха от Черноморец Поморие – Станимир Митев, Васил Калоянов, Емануил Манев и Галин Димов.

Другите нови са Павел Станев от Ботев Враца, Адриан Олегов от Ботев Пловдив, както и на халфовете Любомир Божинов и Майкъл Тевия.

Ганаецът след брака си с бургазлийка вече приема статута на постоянно пребиваващ в нашата страна.

Нефтохимик открива серията от контроли през зимната подготовка със спаринг срещу Мастер на 21 януари, а на 25-и гостува във Варна на елитния Черно море.

„Нефтохимик е финансово обезпечен и всичко е изрядно. Играчите са доволни от условията, треньорите си вършат работата, публиката ни подкрупя, всичко е перфектно“.

„Надявам се всички да се сплотим и да осъществим целта си – влизане в елита на българския футбол“, заяви Николай Филипов.