10 доказателства, че любовта между животните съществува

13
Добави коментар
trancer4o
trancer4o

Категория: Животни

За всички, които си мислят, че любовта между животните е измислица и те се събират единствено с цел да се възпроизвеждат, имаме доказателство за противното.

Десетте снимки по-долу демонстрират, че в животинския свят семейната хармония е факт точно така, както е и в човешкия.

1. Алпаки

Тези сладки животинки се отглеждат в Южна Америка заради вълната им. В едно семейство са с камилите и ламите. На снимката виждаме любов между майка и детето й.

 

2. Сови

Двете совички са братчета и не могат да се отделят едно от друго. Излюпили са се само две седмици преди тази снимка да бъде направена.

 

 

3. Миещи мечки

Животинките изглежда са притеснени от присъствието на фотографа, а и майка им не се вижда никъде наоколо, за да ги защити.

 

4. Полярни мечки

Тези две полярни мечки са снимани в националния резерват на Канада и колкото и да ни се иска, не можем да си ги вземем вкъщи.

 

5. Леопарди

Точно този вид леопардчета е застрашен от изчезване, като от него са останали едва 12 хиляди екземпляра, повечето от които в Югоизточна Африка. Тези две сладурчета обаче не подозират този факт и се припичат на воля под жаркото африканско слънце.

 

6. Кайри

Двете кайри се наслаждават на сутрешната си разходка в Уелс, Великобритания. Те са морски птици, които могат да бъдат намерени на английския остров Скомър между март и юли всяка година – периодът, в който се размножават.

 

7. Чапли

Сините чапли танцуват танца на чифтосването втренчени в очите на партньорите си точно както ние танцуваме блус с любимите си хора. Ето, че дори и недискретният фотограф не е успял да развали момента.

 

8. Крави

Макар и да не са особени миловидни, тези две френски крави споделят момент на нежност, ясно уловена на снимката.

 

9. Козичка и куче

Изглежда, че любовта е възможна и между различните видове. Тези двамата изглежда много се харесват, независимо, че говорят на различни езици и не харесват един и същи вид храна.

 

 

10. Морски слончета

Тези две бебета са били изоставени от майка си, но за щастие са намерени от служителите на калифорнийски аквариум точно навреме, преди да умрат от глад и дехидратиране. Излекувани са само за няколко дни с много грижи и любов.

 

Автор: iWoman.bg