Красиви гърди-как?

62
Добави коментар
biliana
biliana

Гърдите са едно от украшенията на жената, върху които често мъжете спират поглед. С годините обаче, кожата намалява своята еластичност и гърдите започват да се поддават на гравитацията.
Освен годините, върху формата, стегнатостта и размерът на гърдите влияние оказват и бременността и диетите.

За да избегнете тези неприятни промени, трябва да се грижите за бюста и кожата на деколтето.

В днешно време, гърдите все по-често са излагани на влиянието на климатични влияния, поради по-голямото им излагане на показ. Слънцето е един от най-върлите неприятели на кожата. То я изсушава, еластичните връзки в кожата се разрушават и разтеглят повече от желаното. Лесно може да избегнете това, само като използвате слънцезащитни кремове и мазило, и то не само по време на почивката си на плажа, а ежедневно.

Друг неприятел на гърдите са горещият въздух и вода. Тук спадат сауната и вземането на гореща вана. Добро решение, с което ще неутрализирате тези въздействия е да използвате върху гърдите студена вода след душ или сауна. По този начин кожата става по-стегната, нежна и гладка.

Бременността е фактор на който или не можем или не желаем да влияем. Това е един от хубавите моменти в живота на една жена, но ако искате след бременността да бъдете все още с красив и добре оформен бюст, редно е да се погрижите добре за него. За да не страдате след това от резултатите, настъпили вследствие на бременността, просто често правете масаж на гърдите с хидрантен крем. Той ще овлажни кожата и ще поддържа нейната стегнатост.

Абсолютно по същият начин стои въпросът за поддържане на формата на гърдите и след раждането-по време на кърмене. Не се притеснявайте от кремовете-те са безопасни и за вашето и за здравето на бебето. Все пак, за да се чувствате по-спокойни, извършвайте масажът веднага след кърмене, а преди новото кърмене просто измийте добре крема.

Най-големият враг на гърдите е отслабването чрез експресни диети. Всяка диета започва свалянето на килограми напук точно от гърдите. За да избегнете загрозяването на прекрасният си бюст, контролирате отслабването, така че да отслабвате с не повече от килограм седмично. По този начин кожата ще съумее да се адаптира към новите мерки и ще се свие съответно без да стане грозна и увиснала.