Витамини, витамини….

1
Добави коментар
petad3
petad3

В колекцията на LOGONA има прекрасни кремове, но най-вече са ни легнали на сърцето тези с витамините. Особено сега през зимата. Тези кремове са любими и на Йоана, Тита и Петя. Попитихме ги защо. Ето какво ни разказаха:

Йоана Буковска, актриса, лицето на LOGONA в България:

„Моят любим крем е Липа. Още щом разбрах, че го има в новата колекция на LOGONA, поисках да го изпитам и бях сигурна, че ще се харесаме. Моята кожа е чувствителна и подложена на стрес от използването на много грим и професионалните ми задължения като актриса. Тъй като обичам много цветята и дърветата, винаги се интересувам не само от тяхната красота, но и от техните свойства и как те помагат на хората. За екстракта от липа знам, че е антиоксидант и противовъзпалителен. Научих също, че съдържа много активни флавоноиди и глюкозиди. Като антиоксидант е отлично противостареещо средство. Кремът Липа овлажнява прекрасно кожата ми и веднага я усещам мека и гладка.“

Татяна Слепцова – Тита, професионален гримьор, със специализация в аюрведа практики:

„Вълшебният крем за моя тип кожа през зимата е от серията на LOGONA с витамини и е в комбинация с авокадо. Първият път, когато нанесох крема с авокадо на ръката си за експеримент, ми се стори много плътен, сложно разнасящ се и бе отхвърлен на секундата. След минути обаче, когато докоснах мястото, където бях положила кремчето, кожата ми беше мека, лека и в никакъв случай мазна! Направих втори опит – намазах и двете си ръце, дори сложих и на лицето си…И… това беше! Решено беше да го имам! Трети опит – розова вода, крем авокадо и фон дьо тен…Крайният резултат от моя експеримент бе идеално поет и абсорбиран крем, а и в допълнение фон дьо тенът не си личеше! Маслото от авокадо е благословено както за сухата, така и за мазната кожа. Авокадо-кремът на Логона е правилният крем за моята своенравна кожа. Това е тайната и за вас, мили дами, независимо колко непреодолимо сложна ви се струва вашата кожа – колко е проблемна, мазна, суха или капризна, когато сте й ядосани,че не е прекрасна и перфектна. А тя просто се опитва да удовлетвори нуждите си спрямо това, което й предлагате… А ето и какво намерих като се разрових повече из нета: Авокадото Съдържа до 25% мазнини, витамин А, D и E лецитин, калий, бета-каротен и над 20 есенциални мастни киселини (като палмитинова, стеаринова, линоленова). Растителните стеориди са тези, които имат супер овлажняващ ефект и правят кожата мека. И освен това има естествен филтър срещу слънчевите лъчи. Подпомага изграждането на колаген и регенерирането на кожата, намалява поява на бръчки. Толкова много още ползи има още, но ще добавя и това, че помага при кожни проблеми като псориазис и екземи. Ползите на маслото от авокадо за духа на човека: носи щастие, добруване и дълъг живот.

Петя Димитрова, консултант Обучение и промоции – АРМИНА:

Обичам морковите във всякакъв вид и особено сурови, цели, на салата. Тези на баба са ми най-вкусни. След като направихме играта в АРМИНА за морковите, научих много и за свойствата на моркова. Оказва се, че морковът го има в диво състояние и може да е като плевел, само, че не е оранжев, а светъл, ама после агрономите са го кръстосали с пурпурно червен и сега най-популярният е оранжевият. Така популярният бета-каротен се превръща във витамин А и в моркова го има страшно много. Но си има и други витамини B, C, D и E. Морковът помага на кожата ако има малки ранички или раздразнения да зарастнат по-бързо. Кремът от моркови на LOGONA помага при инфекции, акне. Особено сега през зимата кремът от моркови овлажнява и кожата ми се чувства супер добре. На Нова година бях в планината и кремът ми беще достатъчен за да ми пази кожата от вятъра, студа и зимното слънце.