Вихра измества Камелия в „Споделено с Камелия“

2
Добави коментар
kap
kap

На въпроса къде ще отиде Вихра, бившата на Иван Христов, когато Жени Калканджиева я замени в „Съпругите“ по Станция Нова, отговаря Камелия, водещата на Споделено с Камелия по ТВ7: На моето място, но без аз да знам.

Вече се говори, че Вихра е извикана да снима новите предавания на „Споделено с..“, което фолк певицата, с малко ексцентрично поведение, добър стайлинг и рискови деколтета, води доста професионално.

Пред „Блясък“ Камелия не скри, че не е била писмено официално уведомена да напусне предаването си „Споделено с Камелия“ по TV7, както не й е съобщено, че на нейното място ще застане „съпругата“ Вихра.

“И аз нямам идея какво се случва. Само знам, че имам все още действащ договор, а през това време някой друг снима в моето студио. Не съм получила писмено уведомление да прекратя работата си като водещ. Тиражираните от някои хора слухове, че съм напуснала по мое желание, не са верни. Обичам си предаването. TV7 са много доволни от рейтинга на шоуто. Ситуацията е много странна“, заяви любимката на публиката.

Истината е, че с Вихра в предаването, продуцентите го обричат на домакински анализи и скука, защото точно това винаги е излъчвала съпругата, бивша вече на телевизионния образ Иван от двойката Иван и Андрей!

Много жалко, ако е истина!