Тайната за перфектна фигура на Кандис Суонепол и диета с лимони | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

В крайна сметка и ангелите на Victoria’s Secret са хора. И въпреки че сме свикнали да ги възприемате като едни идеализирани, изчистени от несъвършенства и почти нереални създания,

те всъщност трябва да полагат същите грижи за външния си вид и формата си като всички обикновени дами. И ако си мислите, че тайните им за красота се заключават в някакви свръх скъпи и луксозни процедури, грешите.
Ето, например, една от най-обожествяваните жени последно време, моделът Кандис Суонепол споделя, че красотата се крие в спокойствието. Тя си има няколко прости трика за красота, които реши да разкрие за всички онези, които искат да започнат нов бюти режим. Ето каква е тайната на Кандис за….
Блестяща кожа
Красивата кожа е нещо изключително важно за един модел. По въпроса Кандис казва: „Мия обилно лицето си възможно най-бързо след като свърша работа, защото ми се налага да нося тежък грим всеки ден. Много е важно да поддържате кожата на лицето си чиста. Няма нищо лошо в това да си слагате някакъв ежедневен макиаж, който да изкарва на показ най-добрите ви черти, но е много, много важно да го отмивате добре“.
Кандис е модел на бельо и естествено, трябва да поддържа кожата на цялото си тяло перфектна. Тя споделя: „Непрекъснато овлажнявам кожата си. И гледам да я ексфоалирам всеки ден. Това я обновява.“ Суонепол открива още, че е голям фен на различните растителни масла и използва именно такива, за да поддържа кожата си гладка, мека и еластична.
Красотата идва отвътре
Кандис винаги изглежда като веща изкусителка на фотосесиите, които прави. Самата тя обаче признава, че изобщо не може да се похвали с някакви вещи познания, стане ли въпрос за съблазняване на мъже. Ангелът обаче е уверен в едно – красотата идва с увереността. Според нея, за да изглеждаш красиво в дрехите си, трябва преди всичко да си уверен.
„Някои дрехи те карат да се чувстваш силна жена. Ако искаш да изглеждаш отлично, когато носиш бельо или бански (тогава когато тялото ти е на показ), е много важно да се съсредоточиш над доброто си самочувствие и да се почувстваш красива отвътре. В същото време, гледай да избираш дрехите си правилно, съобразени с формата на тялото ти. Така ще се чувстваш сигурна в себе си“.
Тренировъчен режим
„Имам си личен инструктор и се старая да тренирам поне три пъти седмично. Преди време започнах да тренирам и балет. Танците са изключително важи за кондицията и координацията на тялото и за красивата стойка.“
Опитвали ли сте диета с лимони? На нас ни се струва, че никак не е зле, защото те са много лекувити, а сред вълшебните им качества, са следните характеристики:
намаляват умората – диетолозите съветват да се помага на организма да усвоява желязото, от което се нуждае. Киселината на лимонов сок повишава усвояването на желязо 6 пъти;
Лимоните са един от главните източници на витамин С. Мнозина са изпитвали пролетна умора. Тя се изразява в отпадналост, безсъние, лесна раздразнимост, липса на апетит, кървене на венците, кръвоизливи по кожата и от носа и др. Тези явления могат да се намалят и дори да се избегнат при редовно включване на лимони в храната;
Те са много полезни при ревматизъм и артрити, защото създават условия за алкализиране на вътрешната среда на организма; лимоните намират особено важно приложение при жлъчнокаменната болест и при функционални разстройства на жлъчните пътища.
Диетата спомага за обмяната на веществата. Условието е да обичате лимони. Тя е 7 дневна, след като я проведете си почивате 7 дни и я повтаряте. Ако получите киселини трябва веднага да спрете, за да не си развалите стомаха. През деня можете да се храните така, както сте свикнали.
Ефективност:
3-6 кг
Дневни менюта:
Първи ден
Сутрин на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Втори ден
Сутрин на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Вечер на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Трети ден
Сутрин на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Следобяд на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Вечер на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Четвърти ден
През целия ден:
4 изцедени лимона в 1 л минерална вода
Пети ден
Сутрин на гладно, следобяд и вечер на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода:
Шести ден
Сутрин и вечер на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода
Седми ден
Сутрин на гладно:
1 изцеден лимон в 200 мл минерална вода