Алуминиеви парапети – Продажба и Монтаж | Парапети Инфомет®

1
Добави коментар

Алуминиеви парапети от Инфомет™

чт, 06 юни 2013 16:22, 368297 преглеждания

сб, 03 май 2014 18:48 от angel

Инфомет® – Алуминиеви парапети

сб, 03 май 2014, 16316 преглеждания

Инфомет® – е регистрирана търговска марка в Българското патентно ведомство, с решение №00082422/29.10.12г., като основна дейност от самото си начало ние изпълняваме директен внос на аксесоари и профили, необходими за изработката и монтажа на алуминиеви парапети.

Изделията които предлагаме са подходящи за приложение, както за външни условия – тераси, така и за стълбищни клетки. Те предават добър естетически вид и модерна архитектура, могат да бъдат ярко допълнение към интериора на Вашата къща, административна или офис сграда, също така и за хотели.

За настоящи и бъдещи клиенти предлагаме монтаж на парапети в цялата страна, независимо от количеството и сложността за изпълнение на проекта.

Ние сме специализирани и разполагаме с професионални монтажници за монтаж на парапети – алуминиеви и иноксови /неръждаеми/, като предлагаме на нашите клиенти 5 години гаранция за изпълнените от нас монтажи.

Всяка година на нашите монтажни услуги се доверяват стотици физически и юридически лица от различни части на страна, като средния обем, който имаме възможност да поемам гарантирайки, че изделието ще бъде монтирано качествено е около 3000 л.м. – годишно, като полагаме старание и инвестираме в материалната ни база и със всяка изминала година тези стойности се увеличават.

Постоянно се стараем чрез различни методи и подходи да привличаме все повече нови клиенти.

Един от тях е като, предлагаме качествен монтаж на алуминиеви парапети, съчетан с преференциални цени и постоянни промоции за различни модели парапети – стълбищни или балконски.