Щокови платове и дантели от Италия и Франция

1
Добави коментар
euroterm
euroterm

Еуротерм – „Европейски условия и мода“
 Щокови платове и дантели от Италия и Франция

Еуротерм е основана през 2001 г. с основна дейност внос на щокови платове и дантели от Италия и Франция.

Разполагаме с над 350 тона платове на склад в разнообразни материали: дантели, полиамид, полиамид с еластан, полиестер, бродерии, флокове, сингъл, рипс, интерлок, вата, сингъл с еластан, вискоза, шифон, тюл, микрофибри за бельо и ликри за бански, текстилни платове, хастари, естествена коприна, ластици, деним, еко кожи.

На нашите клиенти предлагаме и богат избор от аксесоари, ластици, банелни ленти, презрамки, лепенки и апликации.

Работим добре, както на българския пазар, така и в страните от Централна и Източна Европа – Румъния, Словакия, Унгария, Полша, Чехия, Македония, Литва, Латвия, Беларус и Сърбия.

В работата си държим на професионализъм, коректност, конкурентни цени, прецизност  при доставките и специално отношение към всеки клиент.

Разполагаме с изградена система за обслужване на нашите клиенти – наши търговски представители могат да Ви посетят на място във Вашия офис. За всеки регион в страната има определен търговски представител, който отговаря за него, моля да видите в раздел „контакти” представителя за Вашия регион и при желание от Ваша страна да се свържете с него.

„Нашите клиенти никога не ни отнемат от времето, те са смисълът на нашата работа.” – Борислав Владимиров, управител на фирма „Еуротерм”