Сириус-Д оригиналът: лечебната храна на бъдещето

2
Добави коментар
lubopav
lubopav

Лечебна храна на бъдещето – гарантирано оригиналния Sirius-D можете да закупите от тук, от първия официален дистрибутор! Безплатна доставка за цялата страна при поръчани 5 и повече бройки!

НОВИ промоционални  цени:  30 лв./бр. – независимо от поръчаното количество.

НОВО: На всеки 6 бурканчета Сириус-Д получавате безплатно от нас подарък пакет от родопското чудо зеолит (клиноптилолит)!

 Зеолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали. За многоспектърната му лечебна сила можете да прочетете ТУК.

Всички продукти  можете да поръчвате на e-mail: [email protected], [email protected], на телефон 0889695444 или чрез формата за контакт.

Ако използвате интернет поръчка, моля опишете вида и бройките на желаните продукти, точен адрес за доставка (или офис на Еконт), име на получател, телефон за връзка.

Продуктите могат да бъдат доставени по куриер с наложен платеж.

Как изглежда продукта: Сириус Д е във формата на пухкава прах в пълно до горе запечатано пластмасово бурканче от 360 млл. Нетното тегло на храната е 100 гр.

 Цената е 30 лв./бр., като при поръчани 5 и повече бройки, доставката е безплатна!

НОВО: На всеки 6 бурканчета Сириус-Д получавате безплатно от нас подарък пакет от родопското чудо зеолит (клиноптилолит)!

При поръчка над 15 бурканчета получавате и подарък на стойност 90 лв. – консултация и изготвяне на индивидуален хранителен режим (за сваляне на тегло, за детоксикация, за лечение). Обадете се на тел. 0889 695 444 и вземете вашия подарък. Матрицата на живота е по-достъпна от всякога!

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК или на телефон 0889695444

“SIRIUS – D“ Е ЛЕЧЕБНА ХРАНА ОТ БЪДЕЩЕТО!

От снимките в сайта можете да добиете представа как изглежда СИРИУС-Д. Червеният етикет с баркод който производителят предложи създаде една нова, по-модерна визия на Sirius-D. Продуктът вече се разпространява единствено с тази визия.  Свой Избор е официален дистрибутор на  оригиналният Сириус-Д, който разпространява оригиналния продукт. Гарантираме чистотата, оригиналния произход, качеството и съдържанието на Сириус-Д, тъй като го взимаме директно от фирмата производител. Разграничаваме се от другите сайтове, дистрибутори, фирми, лечители и частни лица които го предлагат – не можем да гарантираме какво е качеството и съдържанието на продуктите предлагани там. Можем единствено да гарантираме, че ние го закупуваме директно от фирмата производител – Сириус 2Д.

Информация за продукта, дадена официално от производителя Сириус 2Д: Лечебната храна Sirius-D е разработена и финансирана от БАН в края на 80-те години на миналия век. Малко известна информация е, че тя се използва и в космическата ни програма, а за тази разработка, създателят й професор Димитър Димитров е номиниран за Димитровска награда. Дългите години тествания, изпитания, както в лабораторни условия в Правителствена и Военна болница, така и работа с хора са довели до смайващите резултати за действието на храната, описани отдолу. Храната Сириус-Д вече се използва от водещи медици, лечители. Доказателства за изцелителната сила на Sirius-D вече са документирани както при изследвания чрез радиестезия, енергийни сензитиви, така и чрез обективно лабораторно проследяване на болестни състояния – доказано с описани случаи, регистрирани състояния, имена, изследвания и епикризи.

Сириус-Д е изцяло природосъобразен продукт, получен от натурални водоразтворими протеини на животинска основа.

Продуктът  повлиява хронични и често нелечими заболявания, предпазва от фината радиация, която клетките ни поглъщат ежедневно от мобилните безжични мрежи.

Изобретател и създател на SIRIUS-D е българският учен, химик – д-р Димитър Димитров. „Преди 25 години, когато трябваше да умра от сърдечна аритмия и моят колега – сърдечен хирург ми даваше 6 месеца живот, получих дар свише – интуицията ми подсказа как да стигна до чудодейната формула. И до ден днешен съм жив и здрав, с храната Sirius-D работят изявени медици, лечители и спасяват животи”

Благодарение на тази формула в организма ни влизат свръхчисти аминокиселини и полизахариди. Тези прости на глед съставки представляват строителния материал за всички тъкани и органи! “Сириус-Д” ги конфигурира в изключително прецизна молекулна комбинация, която отключва природната способност на организма ни да се самовъзстановява и регенерира засегнати тъкани и органи.

Какво представлява Sirius-D? На най-достъпен език: това е съчетание на белтъчини, аминокиселини и извлек от подбрани растения, който веднъж постъпил в организма ни, задейства вътрешните му енергийни механизми на самовъзстановяване. Този продукт възстановява абсолютно всички увредени тъкани и органи в нашето тяло и ги заменя с нова, чиста, био-активна тъкан!

„Сириус – Д” е храна, която възстановява всички тъкани и органи. Единствена, без аналог в света. Българско изобретение, революционно откритие, което не признава нелечими болести!

Състав на Sirius-D: Изцяло натурални хранителни продукти, линейни модифицирани протеини, полиаминогликани и хранителни вещества, които не се съдържат в обикновената ни храна. Това е четвърти вид храна, различен от познатите ни мазнини, въглехидрати и протеини. Процесът на производство редуцира молекулата на тази храна до нов вид вещество, което не може да бъде описано с обичайните, масово познати термини. Съдържа нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, които съдържат всички видове аминокиселини. Без ГМО, консерванти, хормони и каквито и да било добавки с неблагоприятен ефект. Получен от водноразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела (или) ванилия.

(Основната храна е със съдържание на куркума и канела, а допълнителни партиди само с ванилия са разработени специално за хората с по-чувствителна храносмилателна и отделителна система, които биха могли да се раздразнят от куркумата и канелата.)

Как действа: Съединителната тъкан, която е над 50% в човешкия организъм с годините дегенерира. „Сириус – Д” не само  поддържа съединителната тъкан, но и я възстановява, премахвайки фиброзно- гранулозната /цикатриксова/ тъкан, образувана от травми, операции, порязвания, бактериални и автоимунни процеси, лъчеви поражения и др. Организмът разпознава цитрикосовата тъкан като нормална, но тя е нефункционална и води до влошаване на всички органи. Известно е, че прилагането на каквито и да било други медикаменти и хранителни добавки, не могат да доведат до превръщането на гранулозната тъкан в нормална.  Продуктът подобрява микроваскуларизацията, повишава се концентрацията на фибробласти, подобрява еластичността на съединителната тъкан. Прочиства всички кръвоносни съдове от шлака и плаки, отпушва ги при нужда, възстановява и поддържа еластичността им. Възстановява дегенеративните промени на хрущялната и костната тъкан. Премахва шипове.

Сириус-Д не е лекарсто, а храна. Най-чистата и концентрирана храна за клетките. Лекарството на бъдещето е храната, а не фармацията. След годините тестове с пациенти на ВМА и Правителствена болница, хората приемащи Sirius-D отчитат подобрение на здравословното състояние при следните болестни състояния:

1.Опорно- двигателен апарат. Спортни и други травми. Коксартроза, гонартроза, спондилартроза. Премахва обездвижвания на ставите, дискова херния, дископатии, мускулни атрофии, парализа, скъсан минискус и ахилес.

2. Сърце и кръвоносна система. Възстановява след инфаркт и инсулт и предпазва от тях. Коронарна и исхемична болест на сърцето. Хипертония.

Разширени вени и хемороиди. Порок на клапите на сърцето- регенерира ги.

Аритмия. Декомпенсация на сърдечния мускул. Сърдечна недостатъчност.

Анефризъм и стеснение на аортата. Отпушва и регенерира финните кръвоности съдове в мозъка и премахва склероза. Чакащи за трансплантация на сърце могат да се възставовят напълно.

3. Очни болести. Диабетна ретинопатия, разлепване на ретината, дегенерация на ретината, дегенерация на роговицата и макулата. Глаукома. Перде. Потъмняване на роговицата. Помътняване на очната течност /появяване на точки и зваздички пред окото.

4.Бъбреци. Възстановява бъбреци при хора на хемодиализа и чакащи трансплантация. Раздробява кабъни в бъбреците. Бъбречна недостатъчност.

5.Детски паралич. Детска церебрална парализа – значително подобрение.

6. Стомашно- чревни.  Гастрит. Колит. Гастроезофагиален  рефлукс.  Промени в лигавицата на стомаха, тънкото и дебелото черво.

7.ХОБС  /хроничен обструктивен белодробен синдром/.

8.Лъчева болест. Възстановява след лъчетерапия и химиотерапия. Предпазва от фината радиация на мобилни телефони, компютри, безжични мрежи.

9. Простата. Аденом. Стеснение на пикочния канал.

10. Диабет. Премахва последствията. Декубитални рани и др.

11.Последствията от подагра. Шум в ушите. Камъни в жлъчката.

12.Черен дроб. Цироза. Чернодробна стеатоза.

13. Автоимунни. Лупус. Множествена склероза. Синдром на Сьогрен.

Синдром на Хашимото. Ревматоиден полиартрит.

14. Системна склеродермия. Синдром на Рейно. Съединително- тъканна малостойност. Незарастващи рани.

15.Подпомага забременяване: Възстановява и укрепва съединителната тъкан след аборт и операции. Резорбира кисти, миоми.

Други ефекти:  1.Козметичен: Премахва целулит. Отслабване. Премахва белези. Подмладява кожата.

2.Профилактика: Няма да получите инфаркт, инсулт, високо кръвно налягане, очни проблеми, ставни проблеми, никога нужда от байпас. Забавяне на стареенето. Засилване на имунната система. Подобряване подвижността на ставите и пълтността на кожата. Подмладяване.

Начин на употреба: Приема се на гладно сутрин и вечер около половин час преди ядене с кисело мляко, плодови сокове, бульони, вода и всякакви други течности. При тежки и хронични случаи: на хора до 60 кг.  2 с.л. с връх сутрин и вечер, над 60 кг. по 3 с.л. сутрин и и вечер за  първите 10 дни. С 1/2  лъжици по- малко вторите 10 дни. След това може с по една с.л. по малко до края на лечението.Профилактичния прием може да бъде по 1 с.л.на ден.                 

Курсът на лечението е индивидуален. Предозиране няма. Противопоказания няма. Sirius-D може да се приема  от бебета на 2 месеца, бременни жени, кърмачки и от хора във всякаква възраст, тегло и здравен статус.

Тегло
Употреба с лечебна цел
Профилактика
 
Начална ударна доза при тежки състояния- пие се 14-30 дни
Три месеца
Неограничено време
до 60 кг.
по 1,5 супена лъжица два пъти на ден – 1,5 сутрин и 1,5 вечер
по 1 супена лъжица веднъж на ден
по 1 супена лъжица 3-4 пъти седмично
над 65 кг.
по 2 супени лъжици два пъти на ден – 2 сутрин и 2 вечер
по 2 супени лъжици на ден – 1 сутрин и 1 вечер
по 2 супени лъжици – 1 сутрин и 1 вечер 3 – 4 пъти седмично
над 90 кг. кг.
по 3 супени лъжици два пъти на ден – 3 сутрин и 3 вечер
по 3 супени лъжици на ден – 1/5 сутрин и 1/5 вечер
по 2 супени лъжици – 1 сутрин и 1 вечер 2 – 3 пъти седмично

Препоръка: Добре е да се ограничи приема на белтъчини и мазнини.

* НЕ ЛЕКУВА рак, вирусни заболявания и инфекции.

Продължителност на прием: Сириус-Д действа с натрупване. Това е храна, не лекарство. Не може да постигнете чудодейни резултати с едно, две или пет бурканчета. Но има и хора, които споделят за ефект още и през първия месец – индивидуално е! Препоръчва се като абсолютен минимим курс от поне три месеца, за да започне и да се задържи действието на Сириус-Д. Често е необходим и по-продължителен прием, за да има сериозни резултати, особено при по-тежки състояния, но разликата се усеща и може да се проследи с изследвания още в пъреите месеци!

Продуктът не се продава в аптечната мрежа. Разпространява се от различни независми дистрибутори, магазини, електронни магазини, частни лица, лечители.

За срещата и разговорът ни с професор Димитров можете да прочетете ТУК

Регистрация: Удостоверение за регистрация по закона за храните №165/20.12.2010 г. с регистрационен № BG 0704013. Лицензиран от Министерство на здравето, рег.№ 02107/99 от 21.09.1999 г. Производството отговаря на здравното законодателство на Република България и Европейския съюз /ЕС/  по наредба №5 на МЗ и МЗХ/ ДВ, бр.55, от 07.07.2006 г.

ПОРЪЧАЙТЕ ТУК или на телефон 0889 695 444 

Поискахте да знаете: Сириус-Д няма официален сайт в интернет (въпреки, че има не един сайт с такива претенции). Свой Избор е официален дистрибутор на Сириус-Д, който разпространява оригиналния продукт. Свой Избор гарантира чистотата, оригиналния произход, качество на предлагания продукт. Разграничаваме се от другите сайтове и дистрибутори и не можем да гарантираме какво е качеството и съдържанието на продуктите  предлагани в интернет пространството. Ние предлагаме продукт, закупуван директно от фирмата производител Сириус 2Д с данни: Сириус 2Д ЕООД, адрес: гр. Севлиево 5400, ж.к. Димитър Благоев, бл. Ела, вхВ, ет.6, ап.7

МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ЦЯЛАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ НА ПРОДУКТА ТУК

Сириус-Д не е лекарство и информацията в този сайт не отменя Вашата лична консултация с лекуващия Ви лекар.