Новите звезди от екрана – Деси Бакърджиева

0
Добави коментар
siocom
siocom

Снимка: bTV

Още по темата:

0

0

0

0

 

Следващата красавица, привлякла вниманието от Малкия екран, е Деси Бакърджиева, позната като Нели от сериала на bTV Стъклен дом.

Атрактивната червенокоса хубавица Деси Бакърджиева за по-голяма част от аудиторията е добродушната, ужасно суетна, наивната, но предана на шефа секретарка Нели. И доказателството, че добре си е свършила работата, е фактът, че много хора възприемат нея и героинята й за едно и също лице.

Биографията й показва, че пътят към екрана за нея започва доста преди въобще да дойде идеята за драматичния сериал с криминални елементи Стъклен дом на Димитър Митовски. Когато е на около 10 години се присъединява към студията на професор Венцислав Кисьов и Тамара Войс в Нов драматичен театър Сълза и смях и започва да озвучава детски приказки. Десет години по-късно прави и първия си моноспектакъл – Не Аз от Самюел Бекет. Продължава да трупа опит на сцената, но междувременно изпълнява роли в киното – Пътуване до морето, Огледалото на дявола, Алеф и Хитмен. В телевизията пък я виждаме още в поредицата от 2004 Църква за вълци, хитовата комедия Тя и той и Клуб НЛО.

 

Ключови думи:

bTV

,

Стъклен дом

,

Новите звезди от екрана

,

Деси Бакърджиева