Новите звезди от екрана – Милица Гладнишка

1
Добави коментар
siocom
siocom

Снимка: Hidalgo Productions

Още по темата:

0

0

0

0

Последната българска телевизионна звезда, на която ще се спрем, е Милица Гладнишка, влязла в образа на Мими, жената на домоуправителя в комедията Етажна собственост по Нова ТВ.

Може Милица да не се вписва в представите ви за манекенска фигура, но нейната жизнерадост, лъчезарност и изобилстваща енергия я превръщат в магнетична персона. Комбинацията от предизвикателно отвореното деколте и прилепнали дрехи на фона на пищните й форми пък карат много мъже да се прехласват, без да забелязват няколкото килограма в повече.

Емоционалното преобразяване на Гладнишка във властната, егоцентрична, сприхава и самонадеяна Мими, която се стреми да контролира всяко действие на съпруга си, разкриват способността й да съчетава два на пръв поглед несъвместими жанра – комедия и драма. И докато се дразним на някои от чертите на героинята й, актрисата неусетно печели искрените ни симпатии.

А иначе можем да й завидим за перфектната вокална техника, която тя често демонстрира в компанията на секстета на Мишо Йосифов. Слабостта й е джаз музиката, с помощта на която изпъква мощният й глас. 

 

Ключови думи:

Нова тв

,

Новите звезди от екрана

,

Милица Гладнишка

,

Етажна собственост