20 Полезни Безплатни шаблони на Google Docs

1
Добави коментар
hotmonitor
hotmonitor

20 Полезни Безплатни шаблони на Google Docs

Google Docs Шаблони ви позволява да качвате, изтегляте и създавате  документи с файлови разширения като PPT, XLS, DOC, JPG, и BMP на вашите лични компютри. Предлагат се широк диапазон от шаблони, достъпни с Google Docs, която може да  използвате за конвертиране, или за генериране на съдържание за интернет потребители. Тези документи-шаблони са напълно съвместими с MS Word , Mac и PC и TextEdit.  Google Docs улеснява създаването на съдържание посредством  голямо разнообразие от елегантни и лесни за употреба темплейти. Използвайки  тези шаблони, можете да създавате електронни таблици, презентация или документ с предварително зададени стилове на проектиране.
Google Docs шаблони   играят основна роля в повишаване на вашата продуктивност и спестяват ценно време.  Въпреки че има многобройни продукти и услуги, достъпни с Google, темплейтите са най-популярните сред тях, при това са абсолютно безплатни. Дори ако имате Power Point, MS Word или Excel, определено можете да опитате Google Docs . Можете също така да получите помощ от проверка на правописа, форматиране на инструменти и разстоянието между редовете и много повече в тези шаблони Doc.  Има  опция за вмъкване на бележки под линия, коментари, изображения, линкове, таблици и хедъри с шаблони. За всеки потребител  електронните таблици са много важни защото могат също да се създават презентации и форми, които да ви помогнат да следите  събития  с календари .
Най-важната полза за тези шаблони на Google Docs е, че можете да поддържате всички ваши файлове, като електронни таблици, документи и презентации, които са добре организирани на едно място. И тъй като тези документи се съхраняват в акаунта на Google, а не на вашия персонален компютър, можете да отворите и да видите тези файлове от всяка част на света и дори може да направите промени в тях.  За да използвате шаблоните може да кликнете директно върху изображенията в публикацията и ако имате акаунт в Google документа се зарежда автоматично.

Източник: http://designmodo.com/google-docs-templates/#ixzz1l7I42rIS

Любомир Тодоров

Бъди Социален, Сподели!

етикети: google docs, template

Категория:
office 2.0

Facebook Comments