agoda.com и зимните оферти за Будапеща

3
Добави коментар
agoda.bg
agoda.bg

СИНГАПУР (1 февруари 2012 г.)

agoda.com, който е един от водещите хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq: PCLN), днес обяви Зимна промоционална покана за Будапеща – оферта за ограничен период от време, валидна за определени хотели.

Място на едни от най-старите и най-красиви спа-центрове, Будапеща и нейните горещите извори привличат посетители от хилядолетия. Прочутите спа-центрове като термалните бани Гелерт и Рудаш не само предлагат терапия поради лечебните свойства на своите извори, но и предоставят на посетителите си възможност да се потопят в атмосферата на едни от най-красивите исторически и архитектурни обекти в града.

Допълнително се дава възможност за ефективно и приятно стопляне в мразовитите зимни дни като например се потопите в топло изпаряващия се термален басейн. По-големите обществени бани предлагат и сауни, разнообразие от масажи, кални бани, студени басейни, плувни басейни, масаж с водна струя и фитнес тренировки. В прекрасната баня Сечени, не е необичайно да видите местни жители, увлечени в партия плаващ шах, потопени в топлите минерални води на един от външните басейни.

Тази зима agoda.com предлага безплатни нощувки и безплатен достъп до спа-център като част от Зимната промоционална покана за Будапеща. До 31 март 2012 г. гостите могат да удължат престоя си с една безплатна нощувка в избрани три-, четири- и петзвездни хотели в Будапеща. Тези, които се възползват от Зимната промоционална покана, ще получат и безплатен достъп по избор до термалните бани на Гелерт, Сечени или Рудаш.

За да разгледате пълната гама оферти от Зимната промоционална покана за Будапеща, посетете www.agoda.com/budapestwinter.

Ненадминатите Зимни промоционални спа оферти от agoda.com!

Corinthia Hotel Budapest 5*
От 137 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (107 евро)

Sofitel Budapest Hotel 5*
От 177 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (135 евро))

Continental Hotel Zara 4*
От 76 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (58 евро)

Danubius Hotel Gellért 4*
От 194 щ.д. на нощ. Платете 2, останете 3 нощувки! (149 евро)

Mercure Budapest City Center Hotel 4*
От 46 щ.д. на нощ. Платете 2, останете 3 нощувки! (35 евро)

Hotel Castle Garden 4*
От 40 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (30 евро)

Soho Boutique Hotel 4*
От 44 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (34 евро)

Boutique Zara Hotel 4*
От 36 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (28 евро)

Carat Boutique Hotel 4*
От 53 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (41 евро)

Fraser Residence Budapest 4*
От 48 щ.д. на нощ. Платете 3, останете 4 нощувки! (37 евро)