Честит рожден ден, Дени!

5
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Софокъл е казал: “Блажен е животът, докато живееш без умуване.” Наистина силни думи, но и доста сложни за изпълнение. Един човек дойде при нас точно преди месец, без да умува много върху нашето предложение. Само за един месец ние видяхме, че този човек е професионалист, а неговото търпение към нас е безгранично. Днес Дени, нашият редактор, има рожден ден! 

Честит рожден ден, Дени! Пожелаваме ти много здраве, късмет и любов. Граби с голямата лъжица от хубавото в живота и не сваляй никога усмивката от лицето. Обичай и живей за живота! Ние, Томи, Ванката, Тишо и Гената, ти пожелаваме едно незабравимо изживяване и ти благодарим, че си част от нашия екип! Не бихме отказали и една почерпка по случая Наздраве! 

Снимка: StockPodium

Теми: рожден ден

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.