Да стоплим любовта през зимата | bgbezgranici.com

1
Добави коментар
ditadita
ditadita

Студените зимни месеци, дългите тъмни нощи несъмнено се отразяват и на любовния ни живот. Нека не оставяме тягостното настроение да ни повлича в продължителна депресия, която ще си замине с края на зимата! Може поне да се опитаме да стоплим любовта по различни начини.
Гответе с афродизиаци
Престоят по-дълго време вкъщи означава повече време в кухнята.

Изберете една вечер от седмицата, когато да приготвяте заедно храна с афродизиаци. Храни, които възбуждат любовното желание. Използвайте смокини, бадеми, стриди, мед, нар и джинджифил. Засилете въздействието на готвенето, като си давате с лъжичка един на друг, за да го опитвате, докато се приготвя. Започнете любовната игра с десерта на трапезата. Използвайте чувствени плодове като ягоди, банани, или други, които харесвате и ги потапяйте в течен шоколад, след това ги давайте на партньора си, а той да дава на вас. Следва шоколадена целувка и… избор къде да продължите.
Пързаляйте се заедно
Можете да заздравите отношенията си като отидете да се пързаляте на някоя от зимните пързалки, които предлага градът, откъдето сте. Ако няма такава, или не ви се карат кънки , може да отидете в гората и да се пързаляте по снега, като си правите отпечатъци в цял ръст, или се замервате със снежни топки, когато нали снега, разбира се!
Маскирайте се
Сложете си секси заешко снежно бяло костюмче, секси чорапи и заешка опашчица и ушички и уверявам ви, че ще подейства много възбуждащо на партньора ви. Другия подходящ костюм е на секси Снежанка с червена къса поличка, жартиери и червена шапчица. Този също въздейства много сексуално!