Гледаш ли Online Tv ? OnlineTv-Bg.com

24
Добави коментар
webfiremax
webfiremax

 

Discovery Channel online, Дискавъри Ченъл онлайн гледаш ли безплатно

Discovery Channel е първият и най-големият международен документален  телевизионен канал. Излъчва денонощно научно популярни предавания и филми, повечето от които авторски продукции.

Дискавъри Ченъл е създаден на 17.06.1985 в САЩ. Канала набира популярност изключително бързо, като в момента се излъчва в над 155 страни. От няколо години телевизията е преведена изцяло на Български език.

Гледайте Discovery Online, Дискавъри онлайн от:

Програмата на Discovery Channel online, Дискавъри Ченъл онлайн – може да видите тук

Предаванията на телевизия Discovery Channel: Смъртоносен улов, Как се прави, Речни чудовища, Сеч в мочурището, Грандиозни строежи, Строителни постижения, Изключителни експлозии, Оцеляване на предела, Американски хот-род, Американски чопър, Как са го направили, Унищожени за секунди, Ловци на митове, Да продадеш колата си, Как се правят тези неща, В най-лошия случай, Измъкни се жив, Самолетни катастрофи отблизо, Пета предавка, Истински измамници, Охраната на Кенеди, Грандиозни строежи, Треска за злато, Синовете на оръжията,  Х-машини, Отървах се на косъм, Наистина от местопрестъплението, Спецове по ДДД, Факти и лъжи, Зад решетките, Очи в очи с ужаса, От любопитствo

За контакт с Дискавъри Ченъл:

Сайт: http://dsc.discovery.com/
Сайт: http://www.yourdiscovery.com/
Сайт: http://corporate.discovery.com/

Discovery Channel