МАДРИД ПРЕЗ АПРИЛ – ЕКСКУРЗИЯ 5 ДНИ

0
Добави коментар
ccbookings
ccbookings

МАДРИД ПРЕЗ АПРИЛ – ЕКСКУРЗИЯ 5 ДНИ

Екскурзия до Мадрид, Испания със самолет на цена от 664 EUR от туристическа агенция Съркъл Клаб АД. Маршрута е София – Мадрид – София.

Маршрут: София – Мадрид – София

Цена от 664 EUR

Държава:
Испания
Населено място/курорт:

Мадрид

Дата на тръгване:
04.04.2012 г. [виж всички]
няма бъдещи дати
Офертата е валидна от:
07.02.2012 г. до 04.04.2012 г.

Транспорт:
Самолет

04.04. – 08.04.2012

ЦЕНА ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 664 Евро

Цената включва:

4 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ – 264 Евро за двама човека
Hotel Auditorium 4*

ДВУПОСОЧНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ – 400 Евро за двама човека с включени всички такси
Полет на авиокомпания Air France

Екскурзията е предназначена за индивидуални туристи, които желаят да опознаят Мадрид и околностите като съставят своя програма.
Цената и датите са примерни и могат да претърпят промени в зависимост от наличността на свободни стаи в хотела и полета.

Цената на самолетния билет е съобразно свободните места към 31.01.2012 по този полет и може да претърпи промени в зависимост от наличните свободни места в конкретния ден и начислената от авиокомпанията такса ”гориво”. За установяване на точна комплексна цена на самолетните билети можете да позвъните на тел: 02 962 48 08

Информация за Hotel Auditorium 4*
Като част от конферентен център Principe Felipe, хотел Auditorium Madrid се намира на 10 минути път с кола от търговския панаир IFEMA и летище Мадрид-Барахас. Стаите разполагат със сателитна телевизия и безплатен интернет.
Гостите на хотел Auditorium Madrid разполагат с безплатен достъп до фитнес зала, сауна и отопляем плувен басейн, покрит през зимата и открит през лятото. На място има и 4 корта за падъл-тенис и голф симулатор.
На всеки 30 минути хотел Auditorium осигурява безплатен шатъл автобус, който отива до всички терминали. Разположен до автомагистрала А-II, хотелът осигурява добър достъп до центъра на Мадрид.
Ресторант Gueridón на хотел Auditorium Madrid сервира средиземноморска а-ла-карт кухня. На място в хотела има ресторант, предлагащ ястия на шведска маса, елегантен лаундж бар и пиано бар.

Направете своята безплатна регистрация в сайта www.ccbookings.com, възползвайте се от преференциални цени за регистрирани потребители и направете своята уникална екскурзия като изберете хотел според Вашия бюджет.

Проверете допълнителни възможности за полети на сайта www.ccbookings.com

Програма

 

Информация за цената

Цената включва:

ЦЕНА ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 664 Евро

4 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ – 264 Евро за двама човека
Hotel Auditorium 4*

ДВУПОСОЧНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ – 400 Евро за двама човека с включени всички такси
Полет на авиокомпания Air France

 

Цената не включва:

Допълнителни екскурзии, входни такси за забележителности, медицинска застраховка за пътуване в чужбина

 

 

Въпроси и коментари