Изработка на Електронен магазин за АПТЕКИ

2
Добави коментар
ivantspetrov
ivantspetrov

Изработка на Електронен магазин за АПТЕКИ

Както от скоро стана ясно, след решение на Европейския съд и след гласувания законопроект в българския парламент аптеките имат право да продават лекарства без рецепта през интернет сайт на аптеката

Както от скоро стана ясно, след решение на Европейския съд и след гласувания законопроект в българския парламент аптеките имат право да продават лекарства без рецепта през интернет сайт на аптеката. Разрешението важи само за лекарства, които се продават без рецепта. Всяка аптека, желаеща да разработи сайта си за продажба на лекарства онлайн, трябва да премине през процедура за одобрение от Изпълнителната Агенция за Лекарствата.
Като специалисти в изработването на електронни магазини ще обобщим важните и нужни характеристики на един електронен магазин за продажба на лекарства без рецепти.
Един сайт за продажба на лекарства през интернет не би се различавал особено от един стандартен електронен магазин.
Това, което е важно да се развие като функционалност е обаче, задължително електронна чат система, в която пациентът да има възможност да комуникира с фармацевта в реално време, за да може да се консултира за правилния избор на лекарството.
Също важен момент в изработването на сайта за продажба на фармацевтични продукти е и залагането на достатъчно текстово описание на лекарството, неговите показания и противопоказания, дозиране и предозиране и други.
Друг не по-малко важен момент е и доставката на лекарството. Големите български куриерски фирми предлагат системи за обвързване на поръчките от електронните магазини директно с тяхната система за приемане на заявки за пратки и попълване на товарителници. Трябва да обърнете внимание на това при планирането и изработването на вашия електронен магазин.
 
Ние от екипа на New Soft Com  сме експерти в планирането и изработването на електронни магазини. Не се колебайте да обсъдите вашия проект с нас и да ни поръчате оферта. 
 
сигурно ви интересува: