Оптимизация за Гугъл (SEO)

1
Добави коментар
ivantspetrov
ivantspetrov

Оптимизация за Гугъл (SEO)

Приходите от един уеб сайт са право пропорционални на посещаемостта на сайта. Разберете как да увеличите посещаемостта на вашия уебсайт.

Ако вече сте собственик на уебсайт, сигурно сте забелязали, че е много трудно да привлечете интернет потребители на Вашия уебсайт, ако те въобще не са чували за Вашия бизнес. Цялостната оптимизация и повишаване на трафика към уебсайта зависи, както от чисто технически манипулации, така и от прилагането на чисто маркетингови стратегии за по-лесна реализация на Вашия бизнес в интернет. За да придобиете по-ясна представа, ще Ви изброим част от манипулациите, които извършваме за подобряване на трафика към един уебсайт: Технически: – Първоначална разработка на продукта спрямо изискванията за лесна оптимизация. – Оптимизация на ключови думи и други мета тагове. – Оптимизация на текстове и хипер връзки- Писане на статии – гугъл обича ното съдържание.- характеризиране на хипер връзките (коя връзка води посетители и коя извежда посетителите от Вашия уебсайт). – Оптимизация на изображения и алтернативни тагове. 
– Изграждане на модул за абонамент за Вашия уебсайт. – Изграждане на линкове. – Регистрация в уеб директории и каталози. Маркетингови: – Изграждане на партньорски взаимоотношения с други подходящи уебсайтове. – Изграждане и поддържане на цялостна корпоративна идентичност в социалните мрежи – Facebook, Twitter и др. – Изграждане и реализация на цялостна рекламна стратегия за реклама с Google Adwords. – Изграждане и реализация на имейл маркетинг кампания. – Разпространение на рекламни материали – ние разполагаме с обучен екип за разпространение на рекламни материали на територията на град София. След като прочетохте горните характеристики сте разбрали, че увеличаването на трафика към един уебсайт е функция от много и различни манипулации.
сигурно ви интересува: