Бижута TOKYO JANE

0
Добави коментар
partners-s
partners-s

TOKYO JANE са бижута, носещи усещане за лукс и висок стандарт на живот

TOKYO JANE – това са бижута, носещи усещане за лукс и висок стандарт на живот. Сложете и вие финалния щрих към своята перфектна визия с впечатляващи гривни от TOKYO JANE. Можете да сложите само една, като стилен акцент, а можете да сложите и няколко едновременно, за разкош. TOKYO JANE набляга на предложения с широк спектър от цветове, за да ви осигури богат избор.

Всички познаваме радостното усещане от края на мрачната зима, и чувството на щастие, улавяйки първия слънчев лъч, надничащ през прозореца. Тази пролет пастелените тонове, носещи усещане за светлина и въздушна лекота, ще бъдат навсякъде, а в колекцията на TOKYO JANE за Пролет/Лято 2012 вие ще можете да избирате измежду богата гама цветове, като прашно зелено, пепел от рози, светло синьо, пясъчно и кремаво. Допълнителните материали, както мека козя кожа и множеството лого детайли ще ви гарантират, че това е запазеният стил на TOKYO JANE.

Тяхната идея е да ви осигурят „лукс на достъпни цени“, който да завърши по уникален начин вашия тоалет с аксесоар „трябва-да-имам-непременно“.

Надяваме се, че ще им се насладите истински!

TOKYO JANE се намират в пулсиращият квартал Nørrebro в сърцето на Копенхаген, а всичко започва през една луда нощ в луксозен клуб в Шанхай, при среща с едно незабравимо момиче на име Джейн, от Токио. Това е началото на марката за бижута.

TOKYO JANE са съсредоточени върху изработка на оригинални гривни във всякакви стилове, за да можете да откриете и вие своята гривна с марка TOKYO JANE и да подчертаете своя стил във всяка ситуация.