„АЛФА ГРУП 01“ ЕООД

1
Добави коментар
alfa.grup01
alfa.grup01

Физическа охрана
http://alfagrup01.com/wp-content/uploads/slideshow-gallery/mld1.png
„АЛФА ГРУП 01“ ЕООД

Автопатрул – СОД
http://alfagrup01.com/wp-content/uploads/slideshow-gallery/great_wall_voleex02-600×400.jpg

Рекламен материал
http://alfagrup01.com/wp-content/uploads/slideshow-gallery/DSC06362.JPG
Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ Варна

„АЛФА ГРУП 01″ ЕООД
http://alfagrup01.com/wp-content/uploads/slideshow-gallery/1388716_444825485630110_1541454983_n.jpg
област Варна и област Добрич

Физическа охрана
http://alfagrup01.com/wp-content/uploads/slideshow-gallery/DSC0636911.jpg
Драматичен театър \\\“Стоян Бъчваров\\\“ Варна

Previous Image

Next Image

 „Алфа Груп 01” ЕООД е лицензирана фирма за охрана на  териториите на област Варна и област Добрич с основна дейност физическа охрана на обекти, лична охрана, детективски услуги, издирване на длъжници, събиране на просрочени задължения към фирми и физически лица, видеонаблюдение и системи за сигурност.

 

Защо да изберете нас? Екипът на “Алфа Груп 01″ ЕООД се занимава с проектирането, изграждането и  осигуряването на сигурност и безопасност на индивидуални клиенти, фирмени обекти или индустриални зони. “Алфа Груп 01″ ЕООД  е от най – предпочитаните охранителни фирми в област Варна. Много домакинства, търговски обекти и индустриалци предпочитат нас.

 

Екипът на ”Алфа Груп 01″ ЕООД Фирмата разполага с висококвалифицирани охранители, преминали курс на обучение за охранителна дейност и защита на охранявания обект. Всички служители притежават служебни карти, идентифициращи ги като служители на фирмата, които са длъжни да представят пред всеки клиент. Благодарение на висококвалифицираният ни екип ние гарантираме 24 часова безопасност за вас и обектът ви.

 

Клиентите ни за нас: В съвместната ни работа фирмата се представя с изключителен професионализъм в дейността, която упражнява. Стриктно и надеждно спазва договорените си задължения. Това ни дава основание да изразим нашата удовлетвореност от севместната ни работа с “Алфа Груп 01″ ЕООД. Тези обстоятелства ни позволяват да препоръчаме фирма “Алфа Груп 01″ ЕООД като коректен и отговорен изпълнител при организиране на охранителната дейност.