Следващите влюбени двойки в конкурса ни Месец на любовта | Bebok.eu – статии за бременността, раждането, майчинството,…

24
Добави коментар
ikonsulova
ikonsulova

Това са следващите влюбени двойки, които ни изпратиха снимките си. Не се колебайте да направите това и вие, за да ви зарадваме по случай месеца на любовта.  Подробности за самия конкурс можете да видите тук

 

А ето ги и героите от втората фотосесия на нашия конкурс:

Номер 006

 

 

 Номер 007

Здравейте!

Ние сме:

мама Албена Райчева

татко Иван Донев

бебе Даниел Донев на 3 месеца

гр.Варна

С много радост и с голямо нетърпение очаквахме появата на малкия Дани!

Ето,че когато се появи на бял свят малкият човек,осъзнахме факта,че сме вече родители.

Станахме още по-отговорни,още по -сплотени,много повече усмихнати и безкрайно щастливи!Нашата любов я предаваме на бебо,който всъщност е НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ЧОВЕК в семейството!

Дани е Слънцето и любовта в нашият дом!

 

Номер 008

 Здравейте от сем. Ралчеви от гр. Сливен Заедно сме от 1999 год. След седем години любов се появи нашето слънчице Дария – нашата синеока принцеса ! На 05.11.11 год. Станахме родители за втори път на още една малка кукла Кристияна. Искаме да кажем на всички, че когато има любов и топлина нищо друго няма значение, защото само обичта между мама и тати прави детето щастливо !!! Не спирайте да се обичате 

 

Номер 009

Нашата любов започна в този месец, месецът на Любовта. В началото всичко беше като нереална приказка, не виждаш и не чуваш нищо около себе си и така няколко месеца, докато не паднахме на земята след този любовен полет и не осъзнахме, че е време всеки да научи за случващото се тайно в нас! Минахме през толкова трудни моменти, много препядствия имахме по пътя си, но се преборхме и стигнахме до тук. Тази борба не беше малка, нито кратка, а 7 години, които течаха бавно, а сега, връщайки се назад в мислите и спомените си, все едно е бил един миг, миг от вечноста споделен с толкова сила и любов! Тази сила ни доведе до днешния ден, в който любовта ни се превърна в това нежно създание между нас. Пътешествията, които имахме в живота хванаха друга посока, а екскурзовода на цялото това приключение го държим в ръцете си! Сега се обичаме повече от всичко и всички, защото има кой да поддържа огъня на любовта в живота!

 

Номер 010

Здравейте!Ние сме семейство Кулеви,заедно с мъжа ми сме от 7години и половина и през 2012 получихме най-хубавия подарък за нашата голяма любов-синът ни Денислав.Той ни кара всеки ден да се събуждаме и заспиваме с усмивка…той усмисли нашите дни!

Номер 011

 

 

 Здравейте, ние сме Вяра, Ради и Дамян Радкови, На тази снимка за първи път и тримата сме заедно у дома, този миг няма да забравим никога-беше толкова вълшебно и неповторимо… това малко същество направи нашето жилище уютен дом!

 

 

Номер 012

Номер 013

Ние сме семейство Димови от Пловдив. Със съпруга ми се оженихме през 2010г. и малко преди Коледа същата година – на 10 декември 2010г- се роди нашето малко съкровище Александър. Той озарява  живота ни и дава смисъл на нашите действия. Всеки следващ ден е по-хубав от предишния, всеки следващ празник е по-вълнуващ от предишния, всяка следваща стъпка е по-сигурна от предната!

 

Номер 014

Номер 015

 

На тази снимка са Мама Ели , Тати Петък и малката ни любов Александър.Той се появи на бял свят след 3 годишна любов на мама и тати през 2011 на 04 ноември.Гр Бургас в МБАЛ „Дева Мария „Сега светът ни е много по хубав и по усмихнат.

 

 

Гласуването става чрез попълване на анкетен лист.