Булчински прически

2
Добави коментар
partners-s
partners-s

Класическите булчински прически не са се променяли от десетилетия и все още са прекрасен избор, независимо от това кога или къде ще бъде сватбата

Класическите булчински прически не са се променяли от десетилетия и все още са прекрасен избор, независимо от това кога или къде ще бъде сватбата. Стилът им е най-подходящ за дълги и средно дълги коси със средна плътност. Ако имате къса или тънка коса, ще ви трябват някои помощни материали за да постигнете същата красота на сватбената прическа.

Когато избирате своята булчинска прическа има някои детайли, над които да помислите. Първо, какъв стил ще е сватбената рокля? Дали тя е официална, пищна, романтична или по-обикновена? След това, идва ред да определите дължината на косата ви каква прическа позволява. Също, дали бихте искали да сте с воал или с тиара на главата си. Дали харесвате и искате косата ви да е събрана в кок, представлявайки невероятна прическа, която сама по себе си е напълно достатъчно бижу? Има безброй възможности измежду които да изберете. И… това не е времето да воювате с естеството на косата си! Ако сте родени с гъста и къдрава коса, не си заслужава да я изправяте за сватбеното си парти, защото тя ще се съпротивлява вместо да ви сътрудничи. Да я запазите изправена за целия сватбен ден ще е много трудно. Същото се отнася и за случая, че се опитате да я направите на стегнати къдрици, при положение, че имате права коса. От топлината и влагата къдриците ще се отпуснат и прическата ви ще изгуби перфектния си вид.

Дали да оставите косата си пусната или да я приберете, е въпрос на личен избор, зависещ от вашите предпочитания и стила на роклята ви за големия ден. Но не променяйте драстично прическата си за самият ден. Ако искате промяна – направете я по-рано. Или, ако имате дълга коса, тя може да изглежда зашеметяващо събрана в пищен кок.

Като цяло, класическите булчински прически не са сложни за изработка и поддръжка, най-трудното е да изберете своята. Разгледайте снимки в списания или интернет, за да се ориентирате спрямо формата на лицето си, спрямо цвета на косата ви и спрямо това дали косата ви е къдрава или права, кое би било добър избор и за вас.

Posted in Без категория.

Tagged with жени, интересно, Любопитно, мода, прически, съвети.

– 14.02.2012