Алое вера гел за пиене от FLP, Цена, Описание, Свойства, Приложение

2
Добави коментар
AloeHealth
AloeHealth

Код: 15,
1 литър
Цена: 50,91 лв.

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ И ОСНОВНИ СВОЙСТВА:

Ако искате да се докоснете до истински натурален гел от алое вера? Ако желаете да отпиете живителна глътка от чисто алое? Имаме удоволствието да ви представим натуралния гел на Forever Living Products. Той представлява над 96 % чист гел от алое вера, пръв получил сертификат от Международния научен съвет за алое. От вас се изисква просто да си сипете в чаша и ще се насладите на богат коктейл от красива растителна тъкан и гелоподобна течност, който само с външния си вид доказва, че е естествен продукт, дошъл до вас в чист натурален вид.
Гелът от алое вера на Форевър Ливинг съдържа изключително богата гама от необходими и полезни за човека витамини и минерали, включително изключително рядко срещащия се витамин В12. (алоето е натурален растителен източник на това вещество в живата природата). Този факт превръща гела от алое вера в една наистина уникална и незаменяема хранителна добавка най-вече на отдадените на вегетарианство и веганство хора. В гела е налична също така и полезната фолиева киселина, препоръчвана от медиците на всички жени, които планират скорошна бременност. Тази съвършена напитка е безценен източник на цели седем незаменими за човешкия организъм аминокиселини, които вземат пряко участие в изграждането на клетките и по никакъв начин не се синтезират от човешкия организъм.
Натуралния гел от алое вера съдържа безброй много полезни съставки, че е неимоверно трудно да се изброят всички му отдавна документирани свойства и многопосочен ефект. Разбира се едно е напълно сигурно – чистият гелът от алое вера предизвиква силно и положително въздействие върху здравето и начина на живот на милиони хора в целия свят. Този факт се дължи на изключително адаптогенната природа на гела от алое вера – различните организми извличат точно тези вещества от които се нуждае. Статистически погледнато най-големи ползи за човешкия организъм са установени в областта на стомашно-чревния тракт, най-вече на синдрома на раздразнените черва, и т.н. дивертикулоза. Друга част от редовно употребяващи гела от алое вера свидетелстват за сериозно облекчаване на всевъзможни кожни проблеми, най-вече псориазис и различни видове екземи. Една трета част разказват за положителен ефект при артритни и астматични проблеми. Споделените от хората положителните резултати са толкова много, че алоето с право е спечелило прозвището „растение чудо“. Често се среша дори хора без оплаквания или хронични заболявания да споделят, че при редовна употреба на гел от алое вера, се чувстват далече по жизнени имат повече енергия и като цяло функционалното и здравословното им състояние се подобрява.
Ако приемате ежедневно гелът от алое вера ще имате възможността да се насладите на една от най-полезните хранителни добавки, налични в момента, и американската компания Форевър Ливинг Продъктс има самочувствието на лидер в доставянето и разпространяването на този определно е полезен продукт за всички хора по света.
*Нюйоркски лаборатории по храни и лекарства

СЪСТАВКИ

Основните съаставки на натуралния гел от алое вера са: сорбитол, аскорбинова киселина, лимонена киселина, калиев сорбат, натриев бензоат, ксантанова смола, токоферол (витамин Е).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Винаги разклащайте добре преди употреба. Приемайте по 60-120 мл. ежедневно, на един път или на два приема.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Натуралния гел от алое вера е истински лек от майката природата.
Можете да го използвате ежедневно като основна тонизираща хранителна добавка.
Продукта има естествен противовъзпалителен ефект.
Има положително въздействие върху хора със стомашно-чревни и кожни проблеми, както и към тези страдащи от артрит.
В неразпечатана бутилка може да се запази до 4 години, в отворена – между 6-8 седмици (а се съхранява в хладилник).

Поръчайте: