Страстните целувки: Имаме ли нужда от тях?

1
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Според направено проучване на италиански социолози, около 65% от европейските жени признават, че в интимните си отношения с постоянен партньор това, което най-силно им липсва, са страстните целувки. Същите тези дами са поставили на първо място като най-възбуждащо средство именно целуването.

Какво значение има интимният допир с устни

Освен приятното вълнение, което предизвикват целувките у нас, те стимулират низ от химически реакции в тялото ни. По време на страстна целувка в организна ни се отделят хормоните адреналин (на възбудата), серотонин (на щастието), окситоцин (на нежността), а пулсът ни се ускорява до здравословните 120 удара в минута. Настроението ни е приповдигнато, а напрежението и стресът са премахнати.

Как да убедите половинката си, че се нуждаете от целувките му?

Опитайте се да му предадете емоциите, които изживявате при допира на устните му. Обяснете му, че любовната игра, а по-специално целувките са особено важни за Вас преди самия любовен акт. Признайте му, че те Ви предразполагат да се отпуснете и да се подготвите за по-голямото удоволствие. Мъжете обичат да слушат подобни думи и дори се възбуждат от тях, така че не ги пестете. Ако Ви е неудобно да ги споделите на глас, може да му ги покажете. Няма начин той да не забележи разликата в поведението Ви, когато правите любов без и с целувки.
Силната Ви половинка обича да демонстрира, че сте негова. И ако това  началото Ви е дразнило, когато слага ръката си на коляното Ви в ресторанта или внезапно Ви целува, сега погледнете на силното му чувство за притежание като на това, че държи на Вас. Какво по-хубаво от това, да можете да се целувате навсякъде – в киното, на улицата, в колата…
Според едно американско проучване, хората, които се целуват често, дълго и със страст, ходят по-рядко на лекар, по-често успяват в професията си и живеят по-дълго от останалите. Освен това целувките се грижат за фигурата Ви – ако се целувате в продължение на 3 минути, изгарята 12 калории. Приведете тези доводи като водещи факти пред любимия мъж, за да го заинтригувате и да получите така желаните страстни целувки.