Модна находка: сако в стил Emporio Armani » eMODNO да имам

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Откакто Коко Шанел направи революция с женската мода като включи мъжки елементи в нея, сакото стана неделима част от гардероба на дамите. Всяко работещо момиче се нуждае от няколко красиви сака, с които да „изобретява“ различни модерни комбинации.

Този елемент от облеклото навлезе не само в работата, но и в ежедневието, чрез стрийт тенденциите, където комбинацията от спортен топ, блейзер и дънки е често срещана. Независимо дали обичате традиционния стил или по-артистичното излъчване, вие задължително трябва да притежавате едно класическо сако в гардероба си. Ще се убедите, че то ще ви помага в много случаи с подбора на аутфит.

В пролетно-лятната колекция на Emporio Armani за 2012 година има страхотни попадения на супер изчистени и елегантни сака – стилни и шикозни, но в никакъв случай скучни. Те са в класическата черно-бяла гама, а красив кант в противоположния графичен цвят внася ефектен контур за акцент.

За почитателите на тази стилистика открихме страхотна модна находка в стил Emporio Armani. Предложението ни е от българския онлайн магазин 3suisses.bg и е на много добра цена. Сайтът предлага няколко цветови нюанса, ние подбрахме тези, които се доближават най-много до колекцията на италианската модна къща. Чрез подобно сако ще бъдете модерни и стилни за различни поводи.

Автор: Делица Цонева