Асен Блатечки глобен за секс, наркотици и рокендрол

1
Добави коментар
boyanyordanov
boyanyordanov

Асен Блатечки глобен за секс, наркотици и рокендрол

Автор ipernik1 на 24-Февруари-2012

500 лева глоба е отнсъл любимецът на пернишката театрална пуплика Асен Блатечки заради реклама на спектакъл. Звездата от сериала „Стъклен дом“ е санкциониран заради предстоящия спектакъл „Секс, наркотици и рокендрол“ във Велико Търново.

Известната постановка, в която и Блатечки играе, предизвикала не само радостно вълнение сред фенките му, но и доста ядове с местната власт. Повод за това станали многобройни рекламни афиши на постановката, които били разлепени из целия град, пишат от „Блиц“.

Блатечки и колегата му Ивайло Христов получиха акт и глоба в размер на 500 лева, след като от отдел „Общинска икономика“ видели разлепените афиши. Инспекторите от общинската администрация наложили санкцията върху артистите и драматичния театър „Адриана Будевска“ защото поставили рекламни материали на не позволи места. Още щом установили нарушението общинските служители съставили протокол и предписали незабавно отстраняване на плакатите за шоуто на Асен Блатечки.

Според общинските представители рекламните афиши за спектакъла на Асен Блатечкиа  загрозяват естетическия вид на града и трябва да бъдат свалени. Много от тях били разлепени на неразрешени места и това довело до загрозяване на множество сгради в старопрестолния град. Очаква се служителите от драматичния театър в Търново да отстранят възможно най-бързо рекламните афиши разлепени по неподходящите места. Междувременно търновци с нетърпение очакват да видят на живо и на театрална сцена любимата си звезда.