Шакира – Вдига сватба с Жерара Пике | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

Колумбийската поп звезда Шакира възнамерява съвсем скоро да мине под венчило с приятеля си – испанският футболист Жерар Пике, гласят най-пресните клюки от света на шоубизнеса. Ако се вярва на слуховете, двамата вече са сгодени. Въпреки че имат 10 години разлика във възрастта, те изобщо не се притесняват от това и вярват, че са родени един за друг, твърдят техни близки.
„Уака историята“

Колумбийската красавица и испанският защитник се запознаха през 2010 година по време на снимките на видеоклипа на Шакира към песента й “Waka Waka” (химна на Световното първенство по футбол, което се проведе в ЮАР). Те обаче демонстрираха публично връзката си в началото на 2011 година – малко след като певицата се раздели с дългогодишния си приятел Антонио де ла Руа.
Случило се е преди Коледа. Родителите на Жерар Пике най-сетне се запознават с новото гадже на футболиста на Барса…Шакира. „Уака историята“ започва през лятото. По време на световното първенство в Южна Африка, което испанците спечелиха, а певицата откри. 60 милиона продадени дискове срещу 5 милиона годишна заплата. Това е финансовата равносметка на новата двойка, но за любовта няма граници. Шакира измести любимата на Икер Касияс, Сара Карбонеро в класацията за най-популярно гадже на футболист от Примера Дивисион.
Различни, но влюбени
Очевидно нито разликата във височината, тя – 156 сантиметра, той – 192 сантиметра, нито разликата в годините, тя – 34, той – 24, може да раздели двойката на Примера дивисон. Не е пречка и разликата в банковите сметки. Шакира получи само за последния си договор с Live Nation 100 милиона евро. Притежава къщи на Бахамските острови, Маями, Колумбия, Уругвай, Доминиканската република. До сега нейното богатство се управляваше от бившето й гадже Антонио де ла Руа, за който се твърди че е извършил няколко не дотам „чисти“ операции с недвижими имоти. Жерар Пике получава средна за Барса заплата – между 5 и 6 милиона евро. Двамата обаче защитават обща кауза – помагат на бедните и децата. „Боси крака“ е фондацията, която основа Шакира и е на път да сключи договор за сътрудничество с футболен клуб Барселона. От своя страна, Пике пренасочи част от приходите от биографията си към фондовете на УНИЦЕФ.
Какво предстои?
Неотдавна в медийното пространство плъзнаха слухове, че Шакира е бременна. 34-годишната изпълнителка засега отказва коментар по темата и се е съсредоточила върху участието си на ежегодните NRJ Music Awards, които ще се проведат на 28 януари.
В медиите се прокрадва и тезата, че двамата ще разкрият плановете си на 2 февруари, когато празнуват своите рождени дни.