Конна база Волният ездач

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

За нас

Освен ездата, има още много неща, които можете да правите във “Волният ездач”. Гостите могат свободно да разглеждат цялата база – да гледат как треньорите работят с конете, да помагат на инструкторите (ако им харесва разбира се), да ловят риба в езерото, да се катерят по километри планински пътеки, да карат колело в полите на планина Витоша, в района на Драгалевци, Симеоново и Бистрица, да плуват в Панчаревското езерото, да хвърлят подкови или да играят бадминтон, волейбол и други спортове. Можете да се пробвате дори и в стрелбата с лък или да опитате с разбиването на глинени гълъби. Всичко това и още можете да очаквате от ваканцията си във “Волният ездач”.

През зимата пък можете да направите някоя езда сред природата, да яздите навън или на закрито, както и да се пързаляте, да карате ски, да ловите риба през леда или да вечеряте в беседката до Панчаревското езеро. Само на няколко километра от конната база има голям ски курорт, така че сте на минути от изключително забавление със ски или сноуборд.

Седнете, отпуснете се и се насладете на красотата на дивата Витошка природата в района на Княжево, Бистрица, Симеоново и Драгалевци. с малко късмет може да видите елени, лосове, мечки, орли или вълци.

Конна база “Волният ездач” предлага подкрепа за всеки ездач, независимо от нивото на уменията му, както и всякакви конни събития и състезания. В отделна сграда пък се провеждат всички големи събития като партита, събирания, балове и старомодни кънтри забави.

Вътрешния манеж е с отопление и в него целогодишно можете да работите по уменията си, да вземате уроци, да помагате в клиниката или да гледате как треньорите работят с конете. Открития манеж е два пъти по-голяма и е в истински уестърн стил. Чудесно място да подобрите уменията си по конна езда или да се пробвате в някое уестърн състезание.

Виждали ли сте някога как се обучава кон? Даже след години ще говорите за това. Треньорите по конна езда във “Волният ездач” са едни от най-опитните в София и в цялата страна дори. Наблюдавайте техниките, които те използват, за да подготвят конете за езда, за да разберете колко много умения и усилия са нужни за това.

read more