Хандбалистите от „Раховец” се класираха трети в мемориалния турнир „Георги Божиков”

4
Добави коментар
GornaBG
GornaBG

Хандбалистите от „Раховец” се класираха трети в мемориалния турнир „Георги Божиков”

четвъртък-01.03.2012г. – от – Община Горна Оряховица

Отборът на ХК „Раховец” се класира на трето място в мемориалния турнир по хандбал за момчета до 13 години „Георги Божиков”, чийто домакин през почивните дни бе Горна Оряховица. Състезанието се организира за втора поредна година в памет на 19-годишния младеж, който през 2006 г. е определен за най-добър хандбалист в страната.

В турнира, взеха участие общо шест отбора. Два от тимовете на ХК „Раховец”, до 11 и до 13 години, бяха представители на домакините от Горна Оряховица. Мачовете се играха в спортна зала „Никола Петров”. В крайното класиране на първо място е ХК „Спартак” Варна, следван от ХК „Фрегата” Бургас. Домакините от ХК „Раховец” останаха трети, а след тях се наредиха ХК „Кубрат” и ХК „Опака”. На шесто място бе класиран отборът на ХК „Раховец” до 11 години.

За най-добър вратар на турнира бе определен състезателят на ХК „Спартак” Ерсин Хюсеин. Най-полезен състезател и голмайстор стана Мирослав Великов от ХК „Кубрат”. Като най-добър треньор бе определен Йордан Димитров от ХК „Спартак”.

Източник: Община Горна Оряховица

Добави в Svejo