Зимните продукти на SONAX с 15% отстъпка до 31 март

2
Добави коментар
Kane
Kane

Цялата серия Зимни продукти на SONAX ще се предлага със специална отстъпка от 15% до 31 март включително. ESHOP.SENAX.BG предоставя чудесна възможност на своите клиенти, да закупят тези продукти на изгодна цени, въпреки, че зимният сезон все още не е свършил. Хубавото е, че част от продуктите от Зимната серия на SONAX, могат да ви вършат страхотна работа и през всички останали сезони.

Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате в онлайн магазина ESHOP.SENAX.BG. После просто отивате в секция СЕЗОННИ ПРОДУКТИ и поръчвате желаните от вас стоки от Зимната серия, които се предлагат с 15% отстъпка.

Напомняме, че всеки който си направи регистрация на сайта, получава шанса да вземе продукт на половин цена (- 50%). Това, което трябва да се направи, е да се открие този продукт. Отличителните знаци, че сте открили този продукт са: 1. Надпис в червено ПРОДУКТ НА ЦЕНА -50% в секция Подробно описание, намираща се в долната част на страницата с продукта; 2. Очевидната и лесно за пресмятане разлика между реалната цена и намалената с -50%;

Потребителят, който пръв го намери, ще има изключителното право да го вземе на цена от -50%. Ако не направи това, продуктът ще остане за следващия, който го открие.