Ботуши ARMANI Collezioni

2
Добави коментар

Супер луксозни ботуши с метално лого Armani Collezioni за мокро време

Размер: 39

100% PVC

Цвят: Лилав

Да не се перат

Произведени в Италия 

 

Предлагаме ви луксозни PVC ботуши с метална табела ARMANI COLLEZIONI в горната част. Предназначени са за мокро време и са непромукаеми. Ботушите Armani Collezioni са висококачествени продукти и са произведени в Италия.

   На вниманието на всички дами, които обожават италианската мода и знаят какво може да им даде логото ARMANI Collezioni. Ботушите  ARMANI Collezioni са абсолютният пример за качество и стил, какъвто само Джорджо Армани може да създаде. Удобни и практични, излъчващи неустоим шик – това е запазена марка на  ARMANI Collezioni. Ботушите са изработени в наситено лилав цвят, много актуален този сезон. Моделът им е изчистен, с малка метална плочка, която съобщава името на марката. Но тя няма нужда от повече реклама –  ARMANI Collezioni е една от по-високо струващите марки, лансирани от италианския моден дизайнер Джорджо Армани. Тази линия е известна с класическият си дизайн и високото си качество, и всеки ценител може да потвърди тези думи. Ботушите, които предлагаме на вашето внимание, са изработени от 100% PVC. Те са перфектната обувка за мокро време, така че не забравяйте да ги сложите в багажа си, ако планирате почивка в Англия. За родната действителност ботушите също могат да бъдат много полезни – кой не се ядосва, когато види чисто новите си ботуши изцапани от кишата и локвите в големия град. С тези практични и изключително стилни ботуши  ARMANI Collezioni в лилаво, вие няма да се притеснявате повече.

  Почистването им е изключително лесно – не се перат, само се почистват с влажен парцал или дори под течаща вода – да, те са напълно непромокаеми е течащата вода няма да ги увреди. Поставените декоративни шевове в долната част на ботушите им придават много интересен вид. Единият от тези шевове минава на нивото на глезена, а други два го свързват с мястото, където свършва токът. Ботушите са ниски и удобни – токът е квадратен, с височина около 2 см, а подметката е със специални грайфери, които, заедно с материята, от която е изработена, гарантират стабилност и върху най-хлъзгавият лед. Ботушите са високи до коляното и са много подходящи за комбиниране с прилепнали по тялото дънки или клин.