ХОПНИ МИ, ТРОПНИ МИ – ПЪРВИ БАЛКАНСКИ ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ – ПЛОВДИВ : Horo.bg – българският сайт за народни хора, песни,…

3
Добави коментар
horo.bg
horo.bg

ПЪРВИ Балкански фолклорен фестивал-Пловдив (06.04-14.12.2012)

“Хопни ми, Тропни ми”

До всички клубове за народни танци !!!

Уважаеми Хореографи и Хороигралци,

имам удоволствието да Ви поканя на I Балкански фолклорен фестивал “Хопни ми,Тропни ми”,който се открива на 06.04.2012г. и ще се провежда всеки петък от 20.30ч. в гр.Пловдив-диско клуб „Занзибар”,ул.Пещерско шосе №88.

Регламентът за провеждане на фестивала е следният:

-всеки петък се провежда кръг от фестивала с участието на три български клуба.

-всеки клуб участва с осем танцьори.

-всеки клуб участва с три хора по избор с продължителност до три минути.

-журито на фестивала е четиричленно-тримата хореографи плюс водещия.

-участниците във фестивала получават ваучер за 50% отстъпка от посещение на ТК „Бяло Камъне”/виж www.byalokamane.com/,включващо обяд,вечеря,нощувка и закуска-цена след отстъпка с включен ДДС-17.50лв. на участник.

-победителят продължава участието си във фестивала в четвъртия петък на месеца съзтезавайки се с другите два клуба продължили от втората и третата седмица,за определяне на победител на месеца.

-победителят на месеца печели посещение на ТК“БялоКамъне”обяд,вечеря,нощувка и закуска.

-на 14 декември 2012 се срещат деветте-клуба месечни победители във финален кръг за определяне на победител на годината.

-победителят на годината получава награда уикенд в български курорт.

-всеки четвърти петък от месеца очакваме гости от чужбина – основно клубове от балкански страни,които ще участват на фестивала,без да участват в състезанието.

Всички участници,които желаят могат да използват хотел „Афродита”,който е в непосредствена близост до диско клуб „Занзибар”,използвайки договорени от нас преференциални цени от 30лв.-двойна стая плюс закуска в петък вечер.За събота вечер важи полученият ваучер за ТК „Бяло Камъне” – 17.50лв.Общо сумата за двете вечери възлиза на 32.50лв. на участник.

За всички придружители на участващите клубове сме договорили специални цени в хотел „Афродита”- 48.60лв-двойна стая плюс закуска или 39.60лв двойна стая без закуска и 25лв. на човек за обяд,вечеря,нощувка и закуска в ТК ”Бяло Камъне”.

Очакваме вашите заявки за участие на e-mail [email protected]

Гр.Пловдив Андрей Иванов

08.03.2012г тел.0898 488 608